ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Ξεπαγιάσαμε αυτές τις μέρες! Θα αλλάξει κάτι στο επόμενο διάστημα;

ΚΑΙΡΟΣ: Ξεπαγιάσαμε αυτές τις μέρες! Θα αλλάξει κάτι στο επόμενο διάστημα;

Ψυχρή αέρια μάζα και ψηλή πίεση επηρεάζουν την περιοχή.

Το βράδυ της Κυριακής (29/1) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα παράλια θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στον 1 βαθμό στο εσωτερικό, γύρω στους 4 στα παράλια και στους 5 βαθμούς υπό το μηδέν στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά, τα ημιορεινά αλλά και κάποιες περιοχές του εσωτερικού θα σχηματιστεί παγετός.

Την Δευτέρα (30/1) ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές και στα ορεινά χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά αλλά και σε κάποιες ημιορεινές περιοχές θα σχηματιστεί παγετός.

Την Τρίτη (31/1) την Τετάρτη (1/2) και την Πέμπτη (2/2) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα επίπεδα της Δευτέρας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top