Έξαλλη η Μίνα Αρναούτη με την «συνέντευξη» της μητέρα της – Κινείται νομικά εναντίον του ‘Εψιλον!

Έξαλλη η Μίνα Αρναούτη με την «συνέντευξη» της μητέρα της – Κινείται νομικά εναντίον του ‘Εψιλον!

Το Σάββατο 04/02 στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη και τα «αποκαλυπτικά» έπαιξε η συνέντευξη της μητέρας της Μίνας Αρναούτη, κ.Νατάσας.

Η εκπομπή, έπαιξε στον αέρα την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η κ.Νατάσα με την δημοσιογράφου του «Ε». (Δείτε εδώ την συνέντευξη). Μετά από λίγες ώρες έξαλλη η Μίνα Αρναούτη διέψευσε την συνέντευξη μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook, λέγοντας ότι κορόιδεψαν την μητέρα της και ήταν μία απλή επικοινωνία. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά:

«Η μητερα μου δεν εδωσε καμια συνεντευξη . Ηταν μια απλη τηλεφωνικη συνομιλια που καταγραφτηκε και επαιξε στον αερα της εκπομπης χωρις την εγκριση της επειτα απο απειρα αναπαντητα τηλεφωνηματα της δημοσιογραφου σε σταθερα και κινητα τηλεφωνα! Το θεμα θα παρει την νομιμη οδο.»

Δείτε εδώ την συνέντευξη 

Από Υουweekly.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.