ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ! Είναι ενεστώσα απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία και αφέθηκε ελεύθερος!

ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ! Είναι ενεστώσα απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία και αφέθηκε ελεύθερος!

Έχει χαρακτηριστεί ενεστώσα απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία και απελάθηκε, επέστρεψε παράνομα μέσω Κατεχομένων, κηρύχθηκε εχθρικός μάρτυρας, καταλόγιζε σε ανθρώπους μόνο όσα ο Σούπερμαν μπορούσε να κάνει, άλλαζε καταθέσεις δηλώνοντας ότι… δεν είναι στα καλά του, εμπλέκεται σε 15 εγκληματικές υποθέσεις και αφέθηκε ελεύθερος!

Ο λόγος για τον Ελλάδη Σουσανίδη, ο οποίος από τη Δευτέρα (06/02) αναπνέει αέρα ελευθερίας, αφού το Ανώτατο Δικαστήριο έκανε δεκτό αίτημά του προκειμένου να τερματιστεί η κράτηση του στη Μενόγεια.

Ο Σουσανίδης είχε συλληφθεί στις 22 Δεκεμβρίου σε ξενοδοχείο της Λάρνακας. Το ένταλμα σύλληψής του είχε εκδοθεί κατόπιν απόφασης του Κακουργιοδικείου Λεμεσού που συνεδρίαζε στη Λάρνακα. Στις 3 Νοεμβρίου είχε αθωώσει τον Άθω Ευθυμίου, κρίνοντας πως η μαρτυρία του βασικού μάρτυρα κατηγορίας Ελλάδη Σουσανίδη, ήταν αντιφατική, αναξιόπιστη, μέχρι και γελοία.

Το Δικαστήριο είχε αναφέρει τότε πως μόνο ο Σούπερμαν θα μπορούσε να διαπράξει ένα εκ των αδικημάτων, τα οποία ο Σουσανίδης καταλόγιζε στον Ευθυμίου. Μάλιστα, το Κακουργιοδικείο είχε δώσει εντολή όπως η απόφασή του κινοποιηθεί στον υπουργό Δικαιοσύνης, τον Αρχηγό Αστυνομίας και τον Γενικό Εισαγγελέα για περαιτέρω ενέργειες.

Αυτές οι ενέργειες (σ.σ. για απέλασή του) δεν έγιναν, με αποτέλεσμα μοιραία το Ανώτατο να αποδεχθεί τη Δευτέρα (06/02) το αίτημα του Σουσανίδη για τερματισμό της κράτησής του.

Εδώ να σημειωθεί ότι ο Σουσανίδης κηρύχθηκε εχθρικός μάρτυρας από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας στις 4 Δεκεμβρίου. Κατηγορούσε πέντε άτομα ότι προσπάθησαν να τον χρηματίσουν με ποσό 500-600.000 ευρώ ώστε να μην καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας σε ποινική υπόθεση και εν συνεχεία αναίρεσε λέγοντας πως «δεν ήταν στα καλά του γιατί πέθανε φίλος του στα χέρια του».

Ο Σουσανίδης παλιότερα είχε χαρακτηριστεί ενεστώσα απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατίας και μάλιστα είχε απελαθεί γι’ αυτό τον λόγο. Επέστρεψε στην Κύπρο μέσω κατεχομένων, ενώ επισκεπτόταν στα κρατητήρια της Αραδίππου κρατούμενο προσπαθώντας να τον πείσει να μαρτυρήσει εναντίον άλλου προσώπου.

Ο ίδιος ο Σουσανίδης σε καταθέσεις του ενέπλεξε τον εαυτό του σε περίπου 15 εγκλματικές ενέργειες!

Κι όμως αυτός ο άνθρωπος είναι πλέον ελεύθερος! Καθίσταται σαφές πως η Κυπριακή Αστυνομία, το Υπουργείο Δικαιοσύνης και η Νομική Υπηρεσία καλούνται να ενεργήσουν αμέσως ώστε αυτός ο επικίνδυνος άνθρωπος να απελαθεί πάραυτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνελήφθη καταζητούμενος σε γνωστό ξενοδοχείο της Λάρνακας! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Εχθρικός μάρτυρας ο Σουσανίδης - «Δεν ήμουν στα καλά μου. Πέθανε φίλος μου στα χέρια μου»

Διοικητική έρευνα διέταξε ο Αρχηγός της Αστυνομίας με αφορμή απόφαση του Κακουργιοδικείου – Ο μάρτυρας περιέγραφε τον...Σούπερμαν!

Απόφαση-καταπέλτης του Κακουργιοδικείου Λεμεσού: «Μόνο ο Σούπερμαν» θα μπορούσε να κάνει αυτά που καταγγέλλει ο Σουσανίδης!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top