Απίστευτο! Ανεγκέφαλοι έκλεψαν φιλανθρωπικό σύνδεσμο στην Λευκωσία

Απίστευτο! Ανεγκέφαλοι έκλεψαν φιλανθρωπικό σύνδεσμο στην Λευκωσία

Μέχρι και το Κέντρο Ανακύκλωσης του Κυπριακού Ανθρωπιστικού Συνδέσμου για παιδιά που βρίσκεται στο Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Λευκωσίας, στοχοποίησαν άγνωστοι, οι οποίοι έκλεψαν πέραν του μισού τόνου μπάλες αλουμινίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου», η κλοπή ανακαλύφθηκε από τον διαχειριστή του συνδέσμου την Κυριακή (12/2).

Θυμίζουμε ότι, το φιλανθρωπικό ίδρυμα χρησιμοποιεί τα έσοδά του για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού για τους παιδιατρικούς θαλάμους του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Δηλώσεις σχετικά με το όλο θέμα έκανε η αντιπρόεδρος του Συνδέσμου, Ρόζη Χαραλάμπους, όπου ανέφερε ότι «η Αστυνομία ερευνά το θέμα και είμαστε αισιόδοξοι πως θα συλλάβει τους κλέφτες οι οποίοι έχουν προσφέρει κακή υπηρεσία σε ολόκληρη την κοινωνία και ιδιαιτέρως στα άρρωστα παιδιά της Κύπρου με αυτή την απαράδεκτη πράξη». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν, για κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ μιλούν αμερικανικά ΜΜΕ

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν, για κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ μιλούν αμερικανικά ΜΜΕ

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE