Απίστευτο! Ανεγκέφαλοι έκλεψαν φιλανθρωπικό σύνδεσμο στην Λευκωσία

Απίστευτο! Ανεγκέφαλοι έκλεψαν φιλανθρωπικό σύνδεσμο στην Λευκωσία

Μέχρι και το Κέντρο Ανακύκλωσης του Κυπριακού Ανθρωπιστικού Συνδέσμου για παιδιά που βρίσκεται στο Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Λευκωσίας, στοχοποίησαν άγνωστοι, οι οποίοι έκλεψαν πέραν του μισού τόνου μπάλες αλουμινίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου», η κλοπή ανακαλύφθηκε από τον διαχειριστή του συνδέσμου την Κυριακή (12/2).

Θυμίζουμε ότι, το φιλανθρωπικό ίδρυμα χρησιμοποιεί τα έσοδά του για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού για τους παιδιατρικούς θαλάμους του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Δηλώσεις σχετικά με το όλο θέμα έκανε η αντιπρόεδρος του Συνδέσμου, Ρόζη Χαραλάμπους, όπου ανέφερε ότι «η Αστυνομία ερευνά το θέμα και είμαστε αισιόδοξοι πως θα συλλάβει τους κλέφτες οι οποίοι έχουν προσφέρει κακή υπηρεσία σε ολόκληρη την κοινωνία και ιδιαιτέρως στα άρρωστα παιδιά της Κύπρου με αυτή την απαράδεκτη πράξη». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, η περαιτέρω εμβάθυνση των εξαιρετικών σχέσεων Κύπρου και Ιορδανίας, η ενίσχυση της περιφερειακής συνεργασίας και των σχέσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ιορδανίας, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β΄, στο περιθώριο της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE