ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήρε τον εγγονό σχολείο και όταν επέστρεψε σπίτι τα ‘χασε – Τον λήστεψαν σε μόλις 25 λεπτά!

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήρε τον εγγονό σχολείο και όταν επέστρεψε σπίτι τα ‘χασε – Τον λήστεψαν σε μόλις 25 λεπτά!

Μόνο 25 λεπτά ήθελαν οι επιτήδειοι για να ληστέψουν οικία στη Λεμεσό.

Του Μιχάλη Μενελάου

Διάρρηξη σε οικία στον Άγιο Νικόλαο στην Λεμεσό έγινε το βράδυ της Τρίτης 14/2.

Ο ιδιοκτήτης της οικίας έφυγε από αυτή για να μεταφέρει τον εγγονό του στο νυκτερινό σχολείο όπου φοιτάει. 

Όταν επέστρεψε βρήκε το φυλλαράκι του παράθυρου του σπιτιού παραβιασμένο.

Στη συνέχεια εισήλθε της οικίας όπου και διαπίστωσε πως έλειπε χρηματικό ποσό ύψους €400, κινητό τηλέφωνο και το tablet του, συνολικής αξίας €600.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας. Από τις έρευνες δεν βρέθηκαν δακτυλικά αποτυπώματα από τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, κάτι που υποδεικνύει πως ο δράστης ή οι δράστες φορούσαν γάντια.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ιδιοκτήτης έλειψε από την οικία του μόνο 25 λεπτά, τα οποία και αξιοποίησαν οι επιτήδειοι οι οποίοι φέρεται να παρακολουθούσαν την οικία. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE