LIFESTYLE

Πανωλεθρία με τον ελληνικό τελικό της Eurovision! Γιατί ο κόσμος δεν είδε την Demy;

Πανωλεθρία με τον ελληνικό τελικό της Eurovision! Γιατί ο κόσμος δεν είδε την Demy;

Είχε τα θετικά του και τα αρνητικά του ο τελικός στην ΕΡΤ, ωστόσο η Demy ήταν υπέροχη και στα τρία τραγούδια που ερμήνευσε...

Την Δευτέρα, 6/3 προβλήθηκε ο ελληνικός τελικός της Eurovision και ψηφίστηκε το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό.

Το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Demy στον 62ο Διαγωνισμό της Eurovision 2017, στο Κίεβο της Ουκρανίας είναι το «This is love». Την ίδια ώρα που προβάλλονταν στην ΕΡΤ1 ο ελληνικός τελικός, ο ΣΚΑΙ, πρόβαλλε εκείνη την ώρα το Survivor.

H EΡΤ το δίωρο του ελληνικού τελικού κατάφερε να συγκεντρώσει στο γενικό σύνολο μόλις το 7% της τηλεθέασης και στα νεανικά κοινά έκανε 5,3%.Από την άλλη το Survivor σημείωσε 32,7% στο γενικό σύνολο και στο κοινό 15-44 έκανε 54,6%

Αποτέλεσμα εικόνας για ς survivor τρολαρισμα σπαλιαρα από σακη
H Έλενα Μπουζαλά, άνετη αλλά με ...όχι τόσο κομψή στυλιστική επιλογή και ο Αντώνης Λουδάρος οι παρουσιαστές της βραδιάς, στο πολύ μικρό πλατό της κρατικής τηλεόρασης.

Η νερόβραστη Γιουροβίζιον…ο μπλαζέ Κοντόπουλος… και το styling Σοβιέτ! (Nassos blog)

Δυνατή στιγμή της βραδιάς η εμφάνιση του Σάκη Ρουβά σε μια ζωντανή σύνδεση που δυστυχώς η επιστροφή του ήχου δεν επέτρεψε την τέλεια επικοινωνία αλλά και η εμφάνιση του πατέρα της Demy, Επαμεινώνδα Παπαδέα.

Το τραγούδι που νίκησε ήταν  το This is Love, σε μουσική του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους της Ρώμης Παπαδέα και του John Ballard.



 



 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top