ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έταζε στον κοσμάκη αυτοκίνητα από το εξωτερικό – Γνωστός στις αρχές ο 34χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έταζε στον κοσμάκη αυτοκίνητα από το εξωτερικό – Γνωστός στις αρχές ο 34χρονος

Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε τη Δευτέρα 13/03 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 34χρονου Ιρανού, ο οποίος φέρεται να ξεγελούσε πολίτες και να αποσπούσε χρηματικά ποσά, ως προκαταβολή για την πώληση αυτοκινήτων.

Τουλάχιστον πέντε καταγγελίες έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες στην Αστυνομία, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης, ο οποίος πρόσθεσε ότι συνολικά ο ύποπτος φέρεται να απόσπασε χρηματικό ποσό 15,500 ευρώ περίπου, από ανυποψίαστους πολίτες που ενδιαφέρονταν να αγοράσουν αυτοκίνητο.

Η τελευταία καταγγελία ήταν στις 3 Μαρτίου από Ρωσίδα που διαμένει μόνιμα στη Λεμεσό, η οποία ανέφερε πως τον Νοέμβριο του 2016 είχε γνωριστεί με τον 34χρονο, ο οποίος της συστήθηκε ως πωλητής αυτοκινήτων.

Αφού συμφώνησαν να αγοράσει αυτοκίνητο, το οποίο της έδειξε μέσω ιστοσελίδας στο διαδίκτυο και το οποίο θα το εισήγαγε από το εξωτερικό, η γυναίκα του έδωσε σε μετρητά, χρηματικό ποσό πέντε χιλιάδων ευρώ, ως προκαταβολή, λαμβάνοντας παράλληλα διαβεβαιώσεις πως το αυτοκίνητο θα παραδοθεί στην ίδια εντός τριών εβδομάδων.

Σε τηλεφωνικές συνδιαλέξεις που ακολούθησαν με την παραπονούμενη, ο 34χρονος φέρεται να προέβαλλε διάφορες δικαιολογίες όσον αφορά την καθυστέρηση της έλευσης του αυτοκινήτου στην Κύπρο, ενώ σε άλλες περιπτώσεις δεν ανταποκρινόταν στα τηλεφωνήματα.

Εναντίον του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης και τελικά εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες, ενώ το πρωί οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, το εξέδωσε διάταγμα κράτησης του για περίοδο τεσσάρων ημερών.

Ο ύποπτος είχε συλληφθεί ξανά κατά τους τελευταίους μήνες για παρόμοιες υποθέσεις που αφορούν απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, είπε ο κ.Σωτηριάδης, ο οποίος κάλεσε το κοινό να είναι προσεκτικό και υποψιασμένο.

Από ΚΥΠΕ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Θύμα απάτης από 34χρονο «πωλητή αυτοκινήτων» έπεσε γυναίκα - Ακόμα περιμένει το αυτοκίνητο που της έταξε

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



ΠτΔ: Κρίσιμη η ερχόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό

ΠτΔ: Κρίσιμη η ερχόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό

Κρίσιμη για το Κυπριακό χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης την ερχόμενη εβδομάδα με την επιστροφή στην Κύπρο της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Χολγκίν Κουεγιάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top