Δίνει μάχη για τη ζωή ο 29χρονος μετά το σοβαρό τροχαίο στο Παραλίμνι: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ - Όλα τα νεότερα
Νεότερη ενημέρωση προκύπτει για την κατάσταση της υγείας του 29χρονου, ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα τις πρωινές ώρες στο Παραλίμνι.

Η Kim Kardashian περιγράφει με δάκρυα στα μάτια τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε τον Οκτώβρη στο Παρίσι.
Η ίδια περιγράφει στι ς αδερφές της: «Είχαν το όπλο πάνω μου και ήξερα ότι είναι έτοιμοι να με πυροβολήσουν στο κεφάλι. Σας παρακαλώ έχω οικογένεια. Αφήστε με να ζήσω, τους έλεγα»
Και τονίζει ότι οι ληστές της ζητούσαν λεφτά κι εκείνη τους έλεγε: «Δεν έχω λεφτά» ενώ στη συνέχεια την έσυραν στο διάδρομο μέχρι και την σκάλα.
Και τέλος ανέφερε τι σκεφτόταν εκείνη τη στιγμή: «Να κατέβω τις σκάλες κι αν με πυροβολήσουν από πίσω στην πλάτη; Κι αν δεν με πυροβολήσουν και προλάβω να φτάσω στο ασανσέρ αλλά η πόρτα δεν ανοίξει εγκαίρως τότε την έχω πατήσει».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




