ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Στη δημοσιότητα το όνομα του 10χρονου - Πριν από ένα μήνα είχε τα γενέθλιά του

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Στη δημοσιότητα το όνομα του 10χρονου - Πριν από ένα μήνα είχε τα γενέθλιά του

Ο 10χρονος Ανδρέας Παναγιώτου είναι το νέο θύμα του θανατηφόρου ατυχήματος που σημειώθηκε στη Μέσα Γειτονιά νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (γύρω στις 15:00, 14/03).

Από τη στιγμή που οι οικείοι του ενημερώθηκαν από την Αστυνομία, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του. 

Ο μικρός Ανδρέας είχε τα γενέθλιά του πριν από περίπου έναν μήνα. Είχε γεννηθεί στις 17 Φεβρουαρίου του 2007. 

Ο 10χρονος παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο την ώρα που διασταύρωνε την οδό Κωστή Παλαμά για να μεταβεί στο σπίτι του. Εν συνεχεία κτυπήθηκε από άλλο όχημα, χωρίς να φέρει ευθύνη ο οδηγός του. 

Το παιδάκι έχασε τη ζωή του παρά την αγωνιώδη μάχη των γιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού να το κρατήσουν στη ζωή. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 24χρονου οδηγού – «Πετούσε» λένε μαρτυρίες

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Δεν τα κατάφερε το 10χρονο αγγελούδι παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Σε σοβαρή κατάσταση ο 8χρονος - Κτυπήθηκε από δυο αυτοκίνητα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Παρέσυρε παιδί στην Κωστή Παλαμά κι εγκατέλειψε τη σκηνή

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE