ΚΟΣΜΟΣ

Αποκαλύφθηκε! Με αυτή την κωδικοποιημένη φράση θα γίνει γνωστός ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ

Αποκαλύφθηκε! Με αυτή την κωδικοποιημένη φράση θα γίνει γνωστός ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ

Το φως της δημοσιότητας είδε το σχέδιο του Buckingham για τη στιγμή του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ, ο οποίος θα ανακοινωθεί με κωδικοποιημένη φράση και συγκεκριμένη διαδικασία.

Παρά το γεγονός πως η 90χρονη εστεμμένη, η μακροβιότερη μονάρχης της Ευρώπης,  είναι ζωντανή και καλά στη υγεία της, ένα σχολαστικό σχέδιο για όσα θα γίνουν όταν επέλθει το μοιραίο είναι ήδη έτοιμο.

Σύμφωνα με την Guardian, ο θάνατος της Ελισάβετ θα γίνει γνωστός από τους υπευθύνους του Buckingham με τη φράση «η Γέφυρα του Λονδίνου έπεσε» (εμπνευσμένη από το γνωστό αξιοθέατο της βρετανικής πρωτεύουσας), ενώ ο πρώτος που θα ενημερωθεί, από τον γραμματέα της βασίλισσας, θα είναι ο Βρετανός πρωθυπουργός.

Ακολούθως, θα δοθεί το έναυσμα για την επιχείρηση «Γέφυρα του Λονδίνου», ένα εξαιρετικά οργανωμένο πρόγραμμα, που θα κορυφωθεί με την κηδεία της βασίλισσας.

Το Κέντρο Παγκόσμιας Ανταπόκρισης του βρετανικού υπουργείου Εξωτερικών, που βρίσκεται σε άγνωστη τοποθεσία στο Λονδίνο, θα ενημερώσει τις 15 κυβερνήσεις εκτός Ηνωμένου Βασιλείου όπου η βασίλισσα είναι επίσης αρχηγός κράτους. Μετά, η δυσάρεστη είδηση θα περάσει στις άλλες 36 χώρες της Κοινοπολιτείας στις οποίες η βασίλισσα κατέχει συμβολική θέση εδώ και πολλές δεκαετίες.

Τα νέα του θανάτου θα γνωστοποιηθούν σε ηγέτες κρατών και το ευρύ δημόσιο, ενώ θα γίνουν παγκόσμια είδηση ως τίτλος στο Press Association. Μάλιστα, αυτό αποτελεί αλλαγή της μακροχρόνιας παράδοσης που θέλει το BBC να είναι το πρώτο που ανακοινώνει την είδηση των βασιλικών θανάτων.

Ακολούθως, ένας υπάλληλος του Παλατιού, ντυμένος με ρούχα πένθους, θα σταλεί στην είσοδο του Buckingham για να τοιχοκολλήσει την είδηση στις πόρτες, ενώ η επίσημη ιστοσελίδα του παλατιού θα διαθέτει μόνο μία σελίδα, σε σκούρο φόντο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο θάνατος του βασιλιά Γεώργιου του ΣΤ’,  έγινε γνωστός τέσσερις ώρες αφότου άφησε την τελευταία του πνοή, όμως, στην περίπτωση της Ελισάβετ, αναμένεται να χρειαστεί πολύ λιγότερος χρόνος.

Image result for queen elizabeth death code

Aπό PeopleGreece.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top