Ο Σερντάρ Ντενκτάς είναι ο πιο πετυχημένος «υπουργός» σύμφωνα με την Κίπρις ποστασί

Ο Σερντάρ Ντενκτάς είναι ο πιο πετυχημένος «υπουργός» σύμφωνα με την Κίπρις ποστασί

Ο πιο επιτυχημένος “υπουργός” στα κατεχόμενα είναι ο “υπουργός δημοσιονομικών”, Σερντάρ Ντενκτάς, σύμφωνα με ηλεκτρονική ψηφοφορία που έκανε η τ/κ εφημερίδα Κίπρις ποστασί στην ιστοσελίδα της για ένα μήνα, από τις 20 Φεβρουαρίου μέχρι τις 20 Μαρτίου.

Η εφημερίδα γράφει σήμερα ότι η δημοσκόπηση έληξε χθες, και σε αυτή συμμετείχαν 2.891 άτομα. Ο Σερντάρ Ντενκτάς με ποσοστό 15% των ερωτηθέντων είναι ο πιο πετυχημένος “υπουργός” και ακολουθούν ο “υπουργός εσωτερικών”, Κουτλού Εβρέν με ποσοστό 14%, ο “υπουργός τουρισμού και περιβάλλοντος”, Φικρί Ατάογλου και ο “υπουργός εργασίας και κοινωνικών ασφαλίσεων”, Χαμζά Ερσάν με 13%, ο “υπουργός ενέργειας”, Σουνάτ Ατούν και ο “υπουργός υγείας”, Φαΐζ Σουτζιούογλου με 10%, ο “υπουργός δημοσίων έργων και μεταφορών”, Κεμάλ Ντουρούστ με 9%, ο “υπουργός εξωτερικών”, Ταχσίν Ερτουγρούλογλου με 5%, ο “υπουργός παιδείας και αθλητισμού”, Οζντεμίρ Μπέροβα με 4% και ο “υπουργός γεωργίας και φυσικών πόρων”, Ναζίμ Τσιαβούσιογλου με ποσοστό 2%.

Ένα ποσοστό 6% των ερωτηθέντων δεν ψήφισε κανένα από τους «υπουργούς».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το νέο πολιτικό momentum του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Η αύξηση των ποσοστών και η αναγνωση των μετρήσεων

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το νέο πολιτικό momentum του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Η αύξηση των ποσοστών και η αναγνωση των μετρήσεων

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν μια σαφή και σταθερή ανοδική τάση στην εικόνα του Προέδρου Χριστοδουλίδη. Δεν πρόκειται για μεμονωμένο εύρημα ούτε για στιγμιαία αποτύπωση μιας συγκυρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE