ΚΑΙΡΟΣ: Αναμένονται αισθητές αλλαγές στο τοπίο – Συννεφιά και βροχή προσεχώς

ΚΑΙΡΟΣ: Αναμένονται αισθητές αλλαγές στο τοπίο – Συννεφιά και βροχή προσεχώς

Ασθενής ψηλή πίεση καλύπτει την περιοχή.

Το βράδυ της Κυριακής 26/3, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά,  κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια,  θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.  Στο εσωτερικό θα παρατηρείται αραιή ομίχλη.  Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι,  ασθενείς, μέχρι 3  μποφόρ.  Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9  βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 6  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Δευτέρα 27/3, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος.  Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, μέτριοι, 4  μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό,  στους 19  στα παράλια και στους 14  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Tο βράδυ ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος.  Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί,  ασθενείς, 3  μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.
 
Την Τρίτη 28/3, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος,  με ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών.  Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
 
Την Τετάρτη 29/3 και την Πέμπτη 30/3 αυξημένες κατά διαστήματα νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή μεμονωμένη καταιγίδα.  Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE