ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγρια κόντρα ανάμεσα σε ΔΗΚΟ και ΑΚΕΛ - «Αβέρωφ και Άντρος μας ταπεινώνουν» - «Εμείς δεν γίναμε ουρά του ναζιστικού ΕΛΑΜ»

Άγρια κόντρα ανάμεσα σε ΔΗΚΟ και ΑΚΕΛ - «Αβέρωφ και Άντρος μας ταπεινώνουν» - «Εμείς δεν γίναμε ουρά του ναζιστικού ΕΛΑΜ»

Σκληρή κόντρα ξέσπασε ανάμεσασε ΔΗΚΟ και ΑΚΕΛ με αφορμή ανακοίνωση του πρώτου το οποίο έλαβε και την απάντηση του.

Πιο συγκεκριμένα το ΔΗΚΟ εξέδωσε ανακοίνωση την Κυριακή (26/3) κατακεραυνώνοντας τους Αβέρωφ Νεοφύτου και Άντρο Κυπριανού.

Διαβάστε την:

«Ο κ. ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ ΚΑΙ Ο κ. ΑΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ

Ο κ. Άντρος Κυπριανού και ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, συντονισμένα και σε πλήρη ταύτιση, επιτίθενται στον ενδιάμεσο χώρο, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να καλύψουν με αντιπερισπασμό την ταπείνωση, στην οποία ετοιμάζονται να υποβάλουν τους θεσμούς της Δημοκρατίας, τη Βουλή και κυρίως το λαό.

Με τις τραγελαφικές τους επικρίσεις, κατά των κομμάτων του ενδιάμεσου χώρου, νομίζουν ότι θα δικαιολογηθεί η ανατροπή μιας απόφασης της Βουλής, ο εξευτελισμός τους και η συμμόρφωση τους στις εντολές του κατοχικού ηγέτη και της Τουρκίας.

Δυστυχώς γι’ αυτούς, ο λαός δεν παραπλανάται πλέον.

Ο λαός βλέπει ότι, αντί να ασχολούνται με την τουρκική αδιαλλαξία, με τις απειλές της Τουρκίας και τους εκβιασμούς του Ακκιντζί, αναλώνονται να κατηγορούν τον ενδιάμεσο χώρο.

Τους παραδίδουμε στην κρίση του νοήμονος λαού.

Και τους προειδοποιούμε ότι, η αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή πολιτικής και στρατηγικής και για την επιστροφή της αξιοπρέπειας, έχει ξεκινήσει.»

Το ΑΚΕΛ δεν άφησε αναπάντητη την επίθεση και μέσω δήλωσης του κοινοβουλευτικού του Εκπροσώπου Γιώργου Λουκαίδη κατηγόρησε το ΔΗΚΟ ότι στην ουσία έγινε ουρά του ναζιστικού ΕΛΑΜ.

Διαβάστε την απάντηση του ΑΚΕΛ στο ΔΗΚΟ:

«Η ηγεσία του ΔΗΚΟ προϕανώς κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια, αϕού στο παρελθόν έγινε μερικές ϕορές ουρά του Συναγερμού για να ανέλθει το κόμμα αυτό στην εξουσία αλλά και για να επιβληθούν στο λαό μας σκληρά, αντιλαϊκά μέτρα προς όϕελος των ελάχιστων προνομιούχων. Το ΑΚΕΛ αντίθετα δεν μετατρέπεται σε ουρά κανενός. Ούτε του ναζιστικού ΕΛΑΜ, όπως επίσης έπραξε η ηγεσία του ΔΗΚΟ, ούτε ασϕαλώς της Τ/Κ ηγεσίας ή του Προέδρου Αναστασιάδη. Μοναδικό κριτήριο της πολιτικής μας στο Κυπριακό ήταν και παραμένει η απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου, στόχος ο οποίος μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω της διαδικασίας των διαπραγματεύσεων. Στο βαθμό που αυτή η διαδικασία υπηρετεί την προοπτική κατάληξης σε λύση εντός του πλαισίου των ομόϕωνων αποϕάσεων του Εθνικού Συμβουλίου του Σεπτέμβρη του 2009, το ΑΚΕΛ θα συνεχίσει μέχρι τέλους να την στηρίζει.  Αντίστοιχα, στην ίδια κατεύθυνση, το ΑΚΕΛ θα συνεχίσει να επικρίνει όσους, ένθεν και ένθεν του κατοχικού συρματοπλέγματος, με πράξεις ή παραλείψεις τους, υπονομεύουν τη διαδικασία των διαπραγματεύσεων και εν τέλει την προοπτική λύσης και απελευθέρωσης.»

ToThemaOnline/ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Ιωάννα Μαλέσκου: Υπέρλαμπρη στην πρεμιέρα της - Στο πλευρό της Μικρούτσικος και Τάσος Τρύφωνος - Δείτε βίντεο



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top