ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άντρος Κυπριανού στον Αυτιά: «Είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας…» - VIDEO

Άντρος Κυπριανού στον Αυτιά: «Είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας…» - VIDEO

Περήφανος για την ελληνική του καταγωγή δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό του Εxtra, ο γ.γ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, όταν κλήθηκε να απαντήσει εάν ο ίδιος δήλωσε στο παρελθόν ότι η Κύπρος δεν είναι Ελληνική.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Συγκεκριμένα, ο κ. Κυπριανού απάντησε ως εξής στην ερώτηση που τέθηκε από τηλεθεατή:

«Πολλή η φαντασία του ασθενούς… Του τηλεθεατή, συγγνώμη! Είπα ότι είμαι Έλληνας στην καταγωγή και είμαι περήφανος γι΄ αυτό. Τώρα σε ό,τι αφορά την Κύπρο, ζουν εδώ και Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι και είναι παιδιά της ίδιας μάνας γης και θέλω να το επαναλάβω για ακόμη μια φορά».

Ο αρχισυντάκτης του Extra κ. Χρίστος Αριστείδου, διέκοψε τον γ.γ του ΑΚΕΛ προσθέτοντας «και είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες», για να απαντήσει εκ νέου ο κ. Κυπριανού χαμηλόφωνα «είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας» και αμέσως συμπλήρωσε πιο δυνατά «Ελληνικής καταγωγής, αλλά είμαι Κύπριος».

Δείτε το βίντεο:

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Κυπριανού βρέθηκε καλεσμένος στον Extra, τον οποίο το ΑΚΕΛ κατήγγειλε στην Αρχή Ραδιοτηλεόρασης, αφού από τις συχνότητες του σταθμού χαρακτήρισαν τον ίδιο ως εθνικό μειοδότη.

Επίσης, ο γ.γ του ΑΚΕΛ δέχτηκε μέσα από το ίδιο κανάλι επίθεση από την αδελφότεκνη του Εζεκία Παπαϊωάννου, η οποία τον αποκάλεσε μεταξύ άλλων και δουλοπρεπή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ξέσπασε κατά του Άντρου Κυπριανού η αδελφότεκνη του Εζεκία Παπαϊωάννου! «Είναι δουλοπρεπής» – Παρέμβαση από τον Γ.Γ του ΑΚΕΛ - VIDEO

Δείτε το βίντεο:

Ο κ. Κυπριανού παρ“ όλα αυτά, παρευρέθηκε στον Extra και σε ένα όχι και τόσο «φιλικό» περιβάλλον προσπάθησε να δώσει απαντήσεις και να εξηγήσει τις θέσεις του ΑΚΕΛ κυρίως στο Κυπριακό.

Όποιος αντικειμενικός παρατηρητής παρακολούθησε την εκπομπή πρέπει να βγάλει το καπέλο στον κ. Κυπριανού, ο οποίος είτε συμφωνεί κάποιος είτε διαφωνεί με τις θέσεις του, δεν απέφυγε καμία ερώτηση και είχε τις δικές του απαντήσεις.

Ωστόσο, προς αποκατάσταση της αλήθειας, ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ είχε όντως δηλώσει ότι η «Κύπρος δεν είναι Ελληνική» τον Ιανουάριο του 2017 στην εκπομπή #ΡΙΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άντρος Κυπριανού: «Δεν θεωρούμε ότι η Κύπρος είναι Ελληνική» - VIDEO

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ανοιχτό παράθυρο να στηριχθεί ο Λιλλήκας στις Προεδρικές, άφησε ο Άντρος Κυπριανού – «Δεν αποκλείω…» - VIDEO

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top