ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΔΙΚΗ ΕΦΗΣ ΗΡΟΔΟΤΟΥ: Στο American Medical Center η διαδικασία –«Είδα την Στέλλα Παναγιώτου στο αδιέξοδο και την Έφη σε κατάσταση πανικού»

ΔΙΚΗ ΕΦΗΣ ΗΡΟΔΟΤΟΥ: Στο American Medical Center η διαδικασία –«Είδα την Στέλλα Παναγιώτου στο αδιέξοδο και την Έφη σε κατάσταση πανικού»

Στο American Medical Center στη Λευκωσία, πραγματοποιήθηκε η δικαστική διαδικασία της Πέμπτης 06/04, για σκοπούς εξέτασης του μάρτυρα κατηγορίας, Λοχία Λοΐζου Λοΐζου, σε σχέση με την υπόθεση της Έφης Ηροδότου και του θανατηφόρου τροχαίου, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 17χρονος Αιμίλιος Ιωάννου, στις 27 Δεκεμβρίου του 2007, στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, κλήθηκε να δώσει μαρτυρία ο λοχίας της Αστυνομίας, Λοΐζος Λοΐζου ο οποίος ανέφερε πως ήταν αυτός που βρήκε την Έφη Ηροδότου αλλά και την φίλη της να βρίσκονται ακινητοποιημένες στο αδιέξοδο της Οδού Μάρκου Δράκου στην Μέσα Γειτονία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΙΚΗ ΕΦΗΣ ΗΡΟΔΟΤΟΥ: «Έκλαιγε και ρωτούσε συνεχώς τη συνοδηγό φίλη της αν σκότωσε τον Αιμίλιο» - Όλα όσα ειπώθηκαν από τον λοχία Λοΐζου

Επεσήμανε δε, ότι το όχημα της Ηροδότου ήταν κτυπημένο στο δεξιό μπροστινό μέρος και η Έφη να βρίσκεται σε κατάσταση πανικού.

Μάλιστα ανέφερε πως ρωτούσε συνεχώς την φίλη της (συνοδηγό) αν σκότωσε τον Αιμίλιο ή αν θα ζήσει.

Ο Λοϊζου επεσήμανε και την παρουσία της αυτόπτη μάρτυρα, Στέλλας Παναγιώτου. Μάλιστα ανέφερε πως η Παναγιώτου τον πλησίασε και του είπε ότι είδε την σκηνή του ατυχήματος και ότι η Εφη εγκατέλειψε το μέρος ενώ την ακολούθησε με το αυτοκίνητο της μέχρι το αδιέξοδο.

Ο λοχίας της Αστυνομίας τέλος ανέφερε πως αυτό ήταν που μετέφερε τα δυο κορίτσια (Ηροδότου και συνοδηγό) πίσω στην σκηνή του θανατηφόρου.

Κατά την αντεξέταση του από την κατηγορούσα αρχή ανέφερε πως δεν θυμάται αν η Ηροδότου και η φίλη της βρισκόταν έκτος του οχήματος ενώ τόνισε πως αν υπήρχαν άλλα άτομα στην σκηνή θα το κατέγραφε.

Στην ερώτηση του συνήγορου υπεράσπισης της Ηροδότου, Κρις Τριανταφυλλίδη, αν η ώρα (05:01) το πρωί της 27/12/09 που ήταν καταγραμμένη είναι η σωστή, ο μάρτυρας ανέφερε πως είναι σημαντικό για την δουλειά του να καταγράφονται με ακρίβεια όλοι οι χρόνοι.  

Η διαδικασία ήταν σύντομη ενώ διεξήχθη σε διαρρυθμισμένη αίθουσα του ιατρικού κέντρου.

Υπενθυμίζεται ότι η 30χρονη σήμερα Έφη Ηροδότου είναι αντιμέτωπη με τα αδικήματα της πρόκλησης θανάτου, λόγω έλλειψης οφειλόμενης προσοχής από επικίνδυνη πράξη και της μη συμμόρφωσης σε σηματοδότη τροχαίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top