Κατά μέτωπον επίθεση στην Παπαδοπούλου: «Είσαι απαράδεκτη! Ντροπή σου...» VIDEO

Κατά μέτωπον επίθεση στην Παπαδοπούλου: «Είσαι απαράδεκτη! Ντροπή σου...»  VIDEO

Μετά το bullying και την απομόνωση, η κλίκα επιχειρεί να ντροπιάσει την τραγουδίστρια...

«Είσαι απαράδεκτη! Ντροπή σου να τα λες όλα αυτά;» λέει ο Κοκκινάκης στην τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου στο τρέιλερ του επεισοδίου που θα παρακολουθήσουμε την Κυριακή, 9-4. 

Η Βαλαβάνη λέει ότι η Ειρήνη τους βλέπει όλους ως εχθρούς και πως όλοι κάνουν υπομονή μαζί της. Όχι ότι την κοροϊδεύουν πίσω από την πλάτη της… Ούτε ότι δεν χαίρονται ακόμα και όταν τους χαρίζει την νίκη στα αγωνίσματα του επάθλου. 

Διαβάστε επίσης: Πόση μικροψυχία! Τι έκανε η κλίκα των Επωνύμων όταν κέρδισε η Παπαδοπούλου; VIDEO

Πάντως ελπίζουμε να μην σκεφτούν κουτοπόνηρα και να επιλέξουν να χάσουν την Κυριακή για να βγάλουν ως προτεινόμενη την Ειρήνη. Αν τους κόβει… δεν θα το κάνουν, αν αναλογιστούν το περιστατικό με την κολλητή τους, Σόφη Πασχάλη και την έκβαση της επιθυμίας της να χάσει στον αγώνα της ασυλίας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE