ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ:Μάνα έσπρωχνε την ανήλικη κόρη της στην πορνεία και την κτυπούσε με καυτή κουτάλα - «Είσαι άχρηστη, πάλι δεν έφερες λεφτά»

ΛΕΥΚΩΣΙΑ:Μάνα έσπρωχνε την ανήλικη κόρη της στην πορνεία και την κτυπούσε με καυτή κουτάλα - «Είσαι άχρηστη, πάλι δεν έφερες λεφτά»

Μπουνιές, χαστούκια και γδαρσίματα, δεχόταν η μία από τις δύο αδελφές όταν πήγαινε στο σπίτι χωρίς χρήματα. Η μάνα τη κτυπούσε με καυτή κουτάλα στο κεφάλι προκαλώντας αιμορραγία, αλλά ουδείς την πήρε γιατρό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στον «Πολίτη», στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας μεταφέρθηκε την Μ.Τρίτη (12/4) μητέρα η οποία εκβίαζε τις κόρες της να βγαίνουν στην πορνεία αλλά και στην ζητιανιά για ένα κομμάτι ψωμί.

Στο Δικαστήριο παρευρέθηκε και ο αδερφός τους, ο οποίος ήταν και αυτός ύποπτος μαζί με την μάνα τους.

Η μία από τις κοπέλες ανήλικη και η άλλη ενήλικη, εξαναγκάζονταν να δέχονται βάναυση σωματική κακοποίηση, η μία να βγαίνει στους δρόμους και να ζητιανεύει και η άλλη να επιδίδεται στην πορνεία.

Μετά την καταγγελία που έγινε τον Ιανουάριο του 2015, η μάνα και ο γιός εξαφανίστηκαν από την Κύπρο και μετά από ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης βρέθηκαν στην Ελλάδα στις 4 Μαρτίου 2017.

Στην Κύπρο μεταφέρθηκαν την περασμένη εβδομάδα  και την Μ. Τρίτη οδηγήθηκαν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

Αρχικά, η μεγάλη τους κόρη εργαζόταν σε ψησταριά, όμως στην συνέχεια οι ύποπτοι της υπόθεσης  της βρήκαν δουλειά σε μπυραρία με σκοπό να «κάμνει ποτά» στους πελάτες, όπως τους τόνισε ο ιδιοκτήτης.

Της είπε επίσης, ότι οι άλλες κοπέλες κάνουν σεξ στις τουαλέτες, ή σε τροχόσπιτα  που βρίσκονταν πίσω από την μπυραρία.

Η ίδια δεν ήθελε και έτσι ο Ε/Κ ιδιοκτήτης την ανάγκαζε υπό καθεστώς εκφοβισμού να πλένει πιάτα, ενώ Ρουμάνα που εργαζόταν επίσης στην μπιραρία την τραβούσε από τα μαλλιά και την χαστούκιζε όταν εξέφραζε άρνηση.

Η μάνα, όταν πήγαινε σπίτι χωρίς χρήματα,την ξυλοκοπούσε και μία φορά την κτύπησε με καυτή κουτάλα στο κεφάλι προκαλώντας αιμορραγία αλλά κανένας δεν την πήγε στον γιατρό.

Ο αδελφός της όπως, είπε, την έπιασε από τον λαιμό και την κρατούσε καθώς η μάνα την κτυπούσε με μπουνιές, τη γρατζούνιζε και την έβριζε με την φράση «είσαι άχρηστη, πάλι δεν έφερες λεφτά».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top