LIFESTYLE

«Επίθεση» στην Μελέτη μέσω social media λόγω… Survivor! Τι φοβήθηκε το κοινό; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Επίθεση» στην Μελέτη μέσω social media λόγω… Survivor! Τι φοβήθηκε το κοινό; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Είδατε τις πρώτες εικόνες από την εκπομπή της Μελέτη στον ΣΚΑΪ που θα δούμε το βράδυ της Κυριακής 16/4.

Στην φωτογραφία η Ελεονώρα έχει απέναντι της τρεις παίκτες, την Ειρήνη Κολιδά , τον Πάνο και τον Χανταμπάκη. Τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία πολλά!

Σας θυμίζουμε πως πριν της έρθει η πρόταση για την εκπομπή Survivor, η Μελέτη  ήταν φανατική τηλεθεάτρια του ριάλιτι και τουίταρε συνέχεια εκφράζοντας ανοιχτά την προτίμησή της σε πρόσωπα  αλλά και την διαφωνία της  με συμπεριφορές κάποιων.

Έτσι, εκείνοι που την ακολουθούσαν, τώρα που ανέλαβε χρέη παρουσιάστριας και θα τους «ανακρίνει», έχουν απαιτήσεις από εκείνη.

Θέλουν να συμπεριφερθεί σαν την Μελέτη πριν την πρόταση του ΣΚΑΙ και να μην τους χαϊδέψει. Ειδικά σε ότι αφορά τον Χανταμπάκη περιμένουν να τον ξεσκεπάσει και να μην κάνει την ανήξερη «Ελεονόρα όχι χάδια σε έχουμε  συνηθίσει να τα λές σταράτα. Κανόνισε»  «Να είσαι πολύ αυστηρή με τον Χανταμπάκη» «Ελπίζω να κρατήσεις την ίδια στάση που είχες και πριν πας κάτω, μην αρχίσεις τις «κωλοτούμπες»  για να μην εκτεθούν οι Διάσημοι» της γράφουν… η αλήθεια είναι πως άσχετα  με τις προσωπικές της προτιμήσεις και απόψεις, είναι διαφορετικός ο ρόλος της τώρα και θα πρέπει κάποιοι να το καταλάβουν.

Από την άλλη, ίσως δεν θα έπρεπε και εκείνη να εκτεθεί τόσο…  γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει.. τώρα λοιπόν όλοι περιμένουν να δουν  πως θα αντιδράσει.

Αν και παρά τη γραμμή που έχει δώσει ο ΣΚΑΪ , η Μελέτη, είναι γνωστό πως δεν είναι από τα άτομα που χαϊδεύουν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top