ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προθεσμία μέχρι τις 28 Απριλίου για αιτήσεις για 8 θέσεις Δικαστών

Προθεσμία μέχρι τις 28 Απριλίου για αιτήσεις για 8 θέσεις Δικαστών

Προθεσμία μέχρι τις 28 Απριλίου έχουν οι ενδιαφερόμενοι για να υποβάλουν αίτηση για μια από οκτώ θέσεις Δικαστών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωσή του, το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο προτίθεται να πληρώσει πέντε θέσεις Επαρχιακού Δικαστή, μία θέση Προέδρου Δικαστηρίου Ελέγχου Ενοικιάσεων και δύο θέσεις Δικαστών Διοικητικού Δικαστηρίου.

Οι δικηγόροι που ενδιαφέρονται για τις θέσεις Επαρχιακού Δικαστή ή Προέδρου Δικαστηρίου Ενοικιάσεων «μπορούν να υποβάλουν αίτηση συνοδευόμενη από βιογραφικό σημείωμα, στο Διοικητικό Πρόεδρο του Επαρχιακού Δικαστηρίου της Επαρχίας τους».

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις Δικαστών Διοικητικού Δικαστηρίου «μπορούν να υποβάλουν αίτηση συνοδευόμενη από βιογραφικό σημείωμα στην Πρόεδρο του Διοικητικού Δικαστηρίου, στο Ανώτατο Δικαστήριο».

Τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για όλες τις θέσεις είναι η Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017.

Οι υποψήφιοι για διορισμό μπορεί να κληθούν σε συνέντευξη ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου εφόσον τούτο κριθεί αναγκαίο, σημειώνεται.

Η ανακοίνωση, καθώς και οι σχετικές πρόνοιες των νόμων στις οποίες αναφέρονται τα προσόντα διορισμού είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top