Ντάισελμπλουμ στο Bloomberg: «Είμαστε πολύ κοντά σε μία απόφαση για την Ελλάδα»

Ντάισελμπλουμ στο Bloomberg: «Είμαστε πολύ κοντά σε μία απόφαση για την Ελλάδα»

Είμαστε πολύ κοντά σε μία απόφαση για την Ελλάδα, δήλωσε ο Πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, μιλώντας στην τηλεόραση του Bloomberg.

Ερωτηθείς για το πότε θα υπάρξει απόφαση για την Ελλάδα, ο επικεφαλής του Eurogroup απάντησε: "Είμαστε πολύ κοντά, πρόκειται πραγματικά για το τελευταίο διάστημα. Έχουμε πλήρη συμφωνία για τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις. Πώς πρέπει να σχεδιαστούν, πότε να εφαρμοσθούν , το εύρος τους".

Αυτή η συμφωνία πρέπει τώρα να αποτυπωθεί στο χαρτί για να οριστικοποιηθεί αυτό το μέρος της διαδικασίας, πρόσθεσε. Το άλλο μέρος είναι, φυσικά, το χρέος, δήλωσε ο Ντάισελμπλουμ, σημειώνοντας ότι οι συζητήσεις των Ευρωπαίων πιστωτών με το ΔΝΤ θα είναι δύσκολες, αλλά ότι βλέπει ότι θα υπάρξει λύση.

"Θα είναι μία δύσκολη συζήτηση με το ΔΝΤ, επειδή υπάρχουν κάποιοι πολιτικοί περιορισμοί, που μπορούμε να πάμε και που όχι, αλλά και σε αυτό βλέπω μία λύση", δήλωσε.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Την έντονη ανησυχία της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε σχέση με την ενέργεια του Φειδία Παναγιώτου να πάρει συνέντευξη από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στο λεγόμενο «προεδρικό» του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE