Τρεις ώρες διήρκεσε η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου – Ανοικτά της Κερύνειας το «Barbaros»

Τρεις ώρες διήρκεσε η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου – Ανοικτά της Κερύνειας το «Barbaros»

Πολύωρη ήταν η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου το οποίο συνήλθε για να συζητήσει τις εξελίξεις στο Κυπριακό την ώρα που το Τουρκικό ερευνητικό σκάφος «Barbaros» σεργιανίζει ανοικτά της Κερύνειας.

Η συνεδρία άρχισε στις 9:00 το πρωί της Δευτέρας (24/4) και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 12:00

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώνει τους πολιτικούς αρχηγούς για την επανέναρξη των συνομιλιών εν μέσω διαφωνιών με την Τουρκική πλευρά αλλά και της Τουρκικής προκλητικότητας στην Κυπριακή ΑΟΖ.

Με το πέρας του Εθνικού Συμβούλιου οι πολιτικοί αρχηγοί άρχισαν να προβαίνουν  σε δηλώσεις και έπειτα οι πέντε ηγέτες του ενδιάμεσου θα συναντηθούν στα κεντρικά γραφεία της ΕΔΕΚ με αντικείμενο την εξεύρεση κοινού υποψηφίου για τις Προεδρικές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

O Κοτζιάς κατήγγειλε τον Έιντε στον Γ.Γ του Ο.Η.Ε και ο Παπαδόπουλος τον Χριστοδουλίδη στο twitter

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE