Απελάθηκε από την Τουρκία ο Ιταλός δημοσιογράφος Γκράντε

Απελάθηκε από την Τουρκία ο Ιταλός δημοσιογράφος Γκράντε

Απελάθηκε το πρωί της Δευτέρας (24/4) από την Τουρκία ο Ιταλός δημοσιογράφος Γκαμπριέλ Ντε Γκράντε, ο οποίος είχε συλληφθεί από τις τουρκικές αρχές στο Χατάι, στα σύνορα με τη Συρία, στις 9 Απριλίου.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος είχε ξεκινήσει απεργία πείνας από την περασμένη Τρίτη, ζητώντας την απελευθέρωσή του. 

Ο Ιταλός Υπουργός Εξωτερικών Ανγκελίνο Αλφάνο ανακοίνωσε το πρωί από τον λογαριασμό του στο τουίτερ ότι μίλησε ο ίδιος με τον Ιταλό δημοσιογράφο και πως επιστρέφει στην Ιταλία.

Ο 35χρονος Ιταλός δημοσιογράφος έφτασε στην Τουρκία στις 7 Απριλίου για να κάνει έρευνα για το βιβλίο του σε σχέση με τον πόλεμο στη Συρία και το Ισλαμικό Κράτος και αμέσως συνελήφθη. 
 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE