Η κόντρα Νίκου Αναστασιάδη και Λούη Πατσαλίδη!

Η κόντρα Νίκου Αναστασιάδη και Λούη Πατσαλίδη!

Οι δύο άντρες θα δώσουν τη δική τους μάχη... και ο σκοπός είναι ιερός...

Κυβέρνηση Vs. The Λούης Night Show… Η μάχη θα λάβει χώρα στο γήπεδο ενάντια στον καρκίνο με σλόγκαν «Η κάθε μάχη για τον καρκίνο είναι και δική σου μάχη», ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Λούης Πατσαλίδης έρχονται σε «κόντρα» με μοναδικό στόχο την στήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου και των συνανθρώπων μας που δίνουν τη δική τους μάχη ενάντια στην επάρατη νόσο.

Το φιλανθρωπικό Basketball Match θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Μαΐου στις 11 το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο ΛΕΥΚΟΘΕΟ στη Λευκωσία.

Η ομάδα της Κυβέρνησης υπό τις οδηγίες του κ. Νίκου Ανστασιάδη και η ομάδα της εκπομπής The Λούης Night Show του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA Κύπρου, άρχισαν ήδη την προετοιμασία τους και φυσικά ο καλύτερος θα φανεί στο γήπεδο.

Η Τράπεζα Κύπρου και ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου καλούν το κοινό να συμμετάσχει και να στηρίξει την πρωτοβουλία «ΤΗ ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟ».

Την ομάδα της Κυβέρνησης απαρτίζουν ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης και οι Υπουργοί: Γιώργος Λακκοτρύπης, Γιώργος Παμπορίδης, Μάριος Δημητριάδης, Νίκος Κουγιάλης, Κώστας Καδής. Μονάδα Προεδρικής Φρουράς: Δημήτρης Θεοδούλου, Μάριος Νεοκλέους, Αντώνης Αντωνίου, Πάρις Κυριάκου, Πέτρος Γενάρης, Πάμπος Χαραλάμπους, Κύπρος Κυριάκου Προεδρία της Δημοκρατίας: Γιώργος Παναγιώτου, Μάριος Στεφανίδης, Δημήτρης Μιχαηλίδης.

Την ομάδα της εκπομπής The Λούης Night Show απαρτίζουν οι: Λούης Πατσαλίδης, Παναγιώτης Κυριάκου, Τεύκρος Νεοκλέους, Πέτρος Πέτρου, Νικόλας Ζαννέττος, Κωσταντίνος Κωσταντίνου, Νικήτας Κυριάκου (ΑΝΤ1), Τάσος Θεοδώρου (MEGA), Ανδρέας Πολεμιδιώτης, Ανδρέας Θεμιστοκλέους, Γιώργος Χριστοφή, Ανδρέας Καφκαλιάς, Σάββας Παπαδόπουλος, Αδάμας Ιγνατίου, Βάσσος Αθηνοδώρου και Κώστας Μιχαήλ 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά σε Νικόλα ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία διγλωσσία της Κυβέρνησης» - Η ελπίδα του για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν

Απαντά σε Νικόλα ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία διγλωσσία της Κυβέρνησης» - Η ελπίδα του για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν

Στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία, στις εξελίξεις στο Κυπριακό και στην αυριανή μετάβαση του στο Ισραήλ, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο της Παρουσίασης των Προτεραιοτήτων της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, στα Λεύκαρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE