ΛΕΜΕΣΟΣ: «Άνοιξαν» το σπίτι γνωστού επιχειρηματία οι διαρρήκτες – Έφυγαν μέχρι και με ράβδο χρυσού – «Γερή» η μπάζα τους

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Άνοιξαν» το σπίτι γνωστού επιχειρηματία οι διαρρήκτες – Έφυγαν μέχρι και με ράβδο χρυσού – «Γερή» η μπάζα τους

Θύμα διάρρηξης από άγνωστους έπεσε επιχειρηματίας στη Λεμεσό. Την υπόθεση κατήγγειλε εργαζόμενος στην εταιρία του αφού ο 47χρονος απουσιάζει στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 1/5 από 34χρονο ότι άγνωστοι διέρρηξαν το διαμέρισμα του εργοδότη  Δ.Φ του που βρίσκεται στην παραλιακή λεωφόρο της Λεμεσού και από το εσωτερικό του κλάπηκαν τιμαλφή μεγάλη αξίας.

Συγκεκριμένα οι διαρρήκτες άρπαξαν δύο χρυσά ρολόγια γνωστής επωνυμίας, αξίας 39.000 ευρώ, μια ράβδο χρυσού αξίας 37.227 ευρώ, μια χρυσή καδένα και χρυσά μανικετόκουμπα καθώς και διάφορα άλλα είδη. Συνολική η «μπάζα» των διαρρηκτών φτάνει τις 87. 727 ευρώ.

Από έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι οι διαρρήκτες που έδρασαν μεταξύ της 30/4 και 1/5 πέτυχαν είσοδο παραβιάζοντας την κύρια είσοδο του διαμερίσματος στον 5ο όροφο αφαιρώντας προηγουμένως με αιχμηρό αντικείμενο την κλειδαριά.

Η πολυκατοικία διαθέτει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης με το υλικό να αξιολογείται από τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σε μια εκτενή και ιδιαίτερα φορτισμένη τοποθέτηση, η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, απαντά δημόσια στις έντονες αντιδράσεις και στα όσα διακινούνται το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή το επίμαχο βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE