Γάζα: Σε ισχύ η συμφωνία για ειρήνη – Έπεσαν οι πρώτες υπογραφές ανάμεσα σε Χαμάς και Ισραήλ
Η συμφωνία για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα τίθεται σε ισχύ, σύμφωνα με το αιγυπτιακό Al Qahera News.
«Αν ήταν κατάλληλες οι περιστάσεις για να τον συναντήσω τότε σίγουρα θα το έκανα, θα ήταν τιμή μου» δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ για τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, σε συνέντευξη του στο Bloomberg τη Δευτέρα.
«Μπορεί οι περισσότεροι ηγέτες να μην το έλεγαν ποτέ αυτό (σ.σ. ότι θα δέχονταν μια συνάντηση με τον Κιμ Γιονγκ Ουν) αλλά εγώ θα το έκανα» δήλωσε ο Τραμπ.
Πάντως, μόλις χθες ο Τραμπ τον χαρακτήριζε... παμπόνηρο. «Ο κόσμος διερωτάται αν είναι διανοητικά υγιής. Δεν ξέρω τίποτε. Αυτό που μπορώ να σας πω και σε πολύ κόσμο δεν αρέσει που το λέω είναι ότι διαδέχτηκε τον πατέρα του σε ηλικία 26 ή 27 ετών. Συναλλάσσεται με πρόσωπα κατά τα φαινόμενα σκληρά, κυρίως με τους στρατηγούς και άλλους. Και πολύ νέος κατάφερε να αναλάβει την εξουσία» δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ σε συνέντευξή του στο δίκτυο CBS για τον Κιμ. «Πολλοί --είμαι πεπεισμένος γι αυτό-- προσπάθησαν να του πάρουν την εξουσία αυτή, είτε ήταν ο θείος του είτε άλλοι. Και εντούτοις αυτός κατάφερε να διατηρηθεί σε αυτή τη θέση. Συνεπώς, σίγουρα είναι παμπόνηρος» συμπλήρωσε.
Από iefimerida.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις