Eurovision 2017: Ο Κύπριος «ξεκόλλησε» από το Survivor; Ποιο κανάλι «σάρωσε»; ΦΩΤΟ

Eurovision 2017: Ο Κύπριος «ξεκόλλησε» από το Survivor; Ποιο κανάλι «σάρωσε»; ΦΩΤΟ

Κατάφερε να σταθεί με αξιοπρέπεια το ΡΙΚ απέναντι στον τυφώνα από τον Άγιο Δομίνικο ή κατατροπωθηκε όπως η ΕΡΤ;

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, ο Α΄ Ημιτελικός της Eurovision 2017 δεν κατάφερε να ξεπεράσει σε νούμερα το reality επιβίωσης, Survivor.

Μεγαλύτερο ποσοστό καταγράφηκε μεταξύ 22:45 – 23:15, όταν ο πανευρωπαϊκός διαγωνισμός τραγουδιού έφτασε στο 26,7, αλλά το Survivor παρέμεινε στο θρόνο του ανεπηρέαστο.

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Η τελευταία πράξη μιας ιστορικής ημέρας γράφτηκε στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ και άλλοι 20 ηγέτες, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπέγραψαν το βράδυ της Δευτέρας (13/10) τη συμφωνία για το τέλος του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς και την ειρήνη στη Γάζα.