ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπανός και Δημητριάδης για υποψήφιοι στο ΑΚΕΛ – Δεν επιβεβαιώνει αλλά ούτε και διαψεύδει το κόμμα

Σπανός και Δημητριάδης για υποψήφιοι στο ΑΚΕΛ – Δεν επιβεβαιώνει αλλά ούτε και διαψεύδει το κόμμα

Ερμητικά κλειστά κρατά τα επίσημα χαρτιά του το ΑΚΕΛ με τις διαρροές να «κρατούν καλά».

Όπως αναφέραμε σε δημοσίευμα μας, ένα από τα ονόματα που βρίσκονται ενώπιον της Εζεκία Παπαιωάννου, είναι και αυτό του επιχειρηματία Μάικ Σπανού.

Το ΑΚΕΛ όμως, δια στόματος του γενικού γραμματέα του, Άντρου Κυπριανού, δεν επιβεβαιώνει αλλά ούτε και διαψεύδει το όνομα του κύριου Σπανού ως υποψηφίου του κόμματος για τις Προεδρικές του 2018.

Όπως ανέφερε ο Άντρος Κυπριανού, στο κόμμα γίνονται δημοκρατικές διαδικασίες για την επιλογή του υποψηφίου για τις Προεδρικές του 2018, αναφέροντας παράλληλα πως «δεν θα διαψεύδω ή να επιβεβαιώνω κάθε όνομα που έρχεται στο προσκήνιο».

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πρόσφατο παρελθόν ακούστηκε και το όνομα του δισεκατομμυριούχου Στέλιου Χατζηιωάννου, ως εκλεκτού του κόμματος, με τον ίδιο να διαψεύδει κάτι τέτοιο.

Από την πλευρά του ο Μάικ Σπανός, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», επιβεβαίωσε πως έγινε προσέγγιση από το ΑΚΕΛ για υποψηφιότητά του στις προεδρικές του 2018, χωρίς ωστόσο να αποφασίσει αν θα το πράξει ή όχι. Όπως αναφέρεται, αν κάτι τέτοιο γίνει, τότε θα κατέβει ως ανεξάρτητος υποψήφιος και όχι με το κόμμα της Παπαϊωάννου. 

Πέραν του ονόματος του κύριου Σπανού, στο τραπέζι έπεσε και το όνομα του δικηγόρου Αχιλλέα Δημητριάδη.

Αξίζει να σημειωθεί πως την Παρασκευή 12/5 πραγματοποιείται η «δεύτερη πράξη» της συζήτησης του Πολιτικού Γραφείου του ΑΚΕΛ για την επιλογή του υποψηφίου για τις Προεδρικές 2018. Συζήτηση που γίνεται στη βάση ονομάτων υπό μορφή διαρροών.

Όνομα το οποίο αναμένεται να οριστικοποιηθεί και να ανακοινωθεί εντός Ιουλίου, όπως ανέφερε ο γγ του ΑΚΕΛ, κάτι που έπραξαν και στο παρελθόν με τα ονόματα των προηγούμενων εκλεκτών του κόμματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΚΕΛ: Θετικός παρουσιάζεται ο Μάικ Σπάνος για την Προεδρία – Δημοσκόπηση υποψηφίου δείχνει τον Λιλλήκα μπροστά από τον Νικόλα

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top