LIFESTYLE

Κρίμα που κόπηκε στην Κύπρο! Τα κορίτσια του Star Αcademy «τα πέταξαν» και μας έδειξαν τα προσόντα τους – Μάχη για το καλύτερο πλάνο από τους χειριστές κάμερας - VIDEO

Κρίμα που κόπηκε στην Κύπρο! Τα κορίτσια του Star Αcademy «τα πέταξαν» και μας έδειξαν τα προσόντα τους – Μάχη για το καλύτερο πλάνο από τους χειριστές κάμερας  - VIDEO

Το μεγάλο στοίχημα του Epsilon για μια μουσική ακαδημία όπου οι τραγουδιστές θα παίρνουν γνώσεις και στη συνέχεια να μπορέσουν να «στήσουν» τη δική τους καριέρα, μπορεί να «απέτυχε» στα ποσοστά τηλεθέασης ωστόσο στο σταθμό συνεχίζουν απτόητοι την πορεία τους.

Το Star Academy μπορεί στην Κύπρο να κόπηκε κακήν-κακώς από το MegaOne ωστόσο τώρα που «σφίγγουν» οι ζέστες ανεβαίνει και το «θερμόμετρο» στο σπίτι που διαμένουν οι διαγωνιζόμενοι.

Τα κορίτσια του Star Academy απολαμβάνουν την μεγάλη πισίνα της ειδικά διαμορφωμένης έπαυλης που τους φιλοξενεί αφού εδώ και μέρες έχουν φορέσει τα μαγιό τους και χαρίζουν στους χειριστές κάμερας τα καλύτερα πλάνα.

Μάλιστα όπως θα δείτε και στο βίντεο το «ζουμάρισμα» που πέφτει στα…οπίσθια των κοριτσιών το συναντάς κυρίως σε αισθησιακές σκηνές ταινιών.

Δεν γνωρίζουμε αν η τηλεθέαση στα επεισόδια έχει ανεβεί αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι τα κορίτσια μας δείχνουν τα προσόντα τους πέρα από τη μουσική και κερδίζουν τις εντυπώσεις από τον αντρικό πληθυσμό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top