Καιρός: Έρχεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές

Καιρός: Έρχεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές

​Τη Δευτέρα 15/5 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά αρχικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις.

Κατά διαστήµατα στην ατµόσφαιρα θα αιωρείται και αραιή σκόνη.

Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά βορειανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ, για να καταστούν µέχρι το απόγευµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ.

 Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα νότια και ανατολικά παράλια και γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά τις ώρες του απογεύµατος θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές, ενώ το απόγευµα πιθανό να εκδηλωθεί και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση κατά το τριήµερο.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, άνοιξε τα χαρτιά του για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, στέλνοντας σαφή μηνύματα τόσο για το εθνικό ζήτημα όσο και για τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE