ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Αγόρευση για μετριασμό της ποινής στον Θωμά

ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Αγόρευση για μετριασμό της ποινής στον Θωμά

Στο τελικό στάδιο η δίκη για το τριπλό φονικό της Λεμεσού

Με αγόρευση του συνηγόρου υπεράσπισης προς μετριασμό της ποινής του 31χρονου Χριστάκη Θωμά, συνεχίζεται σήμερα (09:00) η διαδικασία της πολύκροτης υπόθεσης δολοφονίας των αδελφών Παράσχου και Κωσνταντίνου Ντορζή 19 και 21 ετών, καθώς και του 24χρονου Αιμίλιου Μιλτιάδους, που διαπράχθηκε στις 24 Νοεμβρίου 2015.

Υπενθυμίζεται πως ο Θωμά κρίθηκε αθώος στην κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης και ένοχος στην κατηγορία της ανθρωποκτονίας, κάτι που είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση των συγγενών των θυμάτων, οι οποίοι προσδοκούσαν στην ποινή που αυτομάτως επισύρει δια βίου φυλάκιση.

Ωστόσο, το δικαστήριο έκρινε πως τα στοιχεία που τέθηκαν ενώπιον του για τις ενέργειες του 31χρονου, το μοιραίο εκείνο βράδυ, δεν δικαιολογούσαν προμελέτη του εγκλήματος και ως εκ τούτου τον έκρινε ένοχο για ανθρωποκτονία, κάτι που και ο ίδιος είχε παραδεχθεί.

Ο Χριστάκης Θωμά αναμένεται πως θα μεταφερθεί και την Δευτέρα 15/5 στο δικαστήριο υπό δρακόντεια μέτρα ασφάλειας, όπου ο δικηγόρος του θα αγορεύσει για μετριασμό της ποινής που θα του επιβληθεί, ενώ το κατά πόσο αυτή θα ανακοινωθεί σήμερα ή σε άλλη ημερομηνία, θα εξαρτηθεί από το διαθέσιμο χρόνο του δικαστηρίου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE