ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Θέλω τα ρούχα του μωρού μου!» - Έχασε σε τροχαίο την κόρη της και καταγγέλλει για ιεροσυλία το Γ.Ν. Λεμεσού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Θέλω τα ρούχα του μωρού μου!» - Έχασε σε τροχαίο την κόρη της και καταγγέλλει για ιεροσυλία το Γ.Ν. Λεμεσού  - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Εξαφανίστηκαν» τα ρούχα της Ευτυχίας Κλεομένη από το νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού με τους υπεύθυνους να μην γνωρίζουν πού βρίσκονται. Η Ευτυχία έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή της στις 23/04 όταν οδηγούσε την μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα της σε δρόμο κοντά στο νέο Νοσοκομείο της πόλης.

Του Μιχάλη Μενελάου

Το περιστατικό καταγγέλλει στο ThemaOnline η μητέρα της Ευτυχίας, Άντρη Κλεομένη η οποία ζητά διακαώς τα ρούχα του παιδιού της. 

Σύμφωνα με την κυρία Άντρη, κατά την αναγνώριση της Ευτυχίας από τους συγγενείς της έλειπαν τα ρούχα της καθώς ήταν πάνω στο κρεβάτι καλυμμένη με ένα λευκό σεντόνι. 

Οι συγγενείς της Ευτυχίας ζήτησαν τα ρούχα της από τους υπεύθυνους του νεκροτομείου λίγες μέρες αργότερα, για να τους απαντήσουν – αρχικά – πως τα είχαν κάψει στον κλίβανο. Κλίβανο τον οποίο δεν διαθέτει το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπως μας ανέφερε η μητέρα της Ευτυχίας. 

Κατόπιν πιέσεων της οικογένειας, τους λέχθηκε από τους υπεύθυνους πως δεν γνωρίζουν πού βρίσκονται τα ρούχα της Ευτυχίας. Σύμφωνα με την κυρία Άντρη, τους είπαν πως τα ρούχα τα τοποθετούν μέσα σε μια μαύρη σακούλα και τα πετάνε, μαζί με τα ενδύματα και άλλων εκεί ατόμων. 

Μη ικανοποιημένη από την απάντηση των υπευθύνων, η οικογένεια της Ευτυχίας συναντήθηκε με την Διευθύντρια του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, Δρ. Εμμέλεια Βουνού, η οποία τους ανέφερε πως θα αποστείλει δυο επιστολές στο Υπουργείο Υγείας για το περιστατικό, ενώ παράλληλα θα μιλήσει με τον υπεύθυνο του νεκροτομείου και θα επικοινωνήσει μαζί τους.

Πράγμα και  το οποίο έπραξε καθώς σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους, τους είπε πως ο υπεύθυνος της ανέφερε ότι «μάλλον πετάχτηκαν τα ρούχα», αναφέροντας παράλληλα πως «αυτό που έκαναν είναι αδικαιολόγητο και ιεροσυλία γιατί δεν πετάμε τα ρούχα αλλά μιλούμε πρώτα με τους συγγενείς αν τα θέλουν ή όχι».

Η Δρ. Εμμέλεια Βουνού

Η μητέρα της Ευτυχίας, ανέφερε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα μας πως «δεν θέλω να κάνω κάποιο πρόβλημα. Το μόνο πράμα που θέλω είναι πίσω τα ρούχα του μωρού μου τζιαί εννά τελειώσει η ιστορία δαμέ».

Υπενθυμίζουμε πως η 30χρονη Ευτυχία Κλεομένη έχασε την ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα το πρωί της Κυριακής 23/4, καθώς οδηγούσε την μοτοσικλέτα της στην Οδό Νίκαιας – Συνεργατισμού κοντά στο Νέο Νοσοκομείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΣ: Συγκλονίζουν οι εικόνες από το δυστύχημα - Εκσφενδονίστηκε 100 μέτρα από την σύγκρουση η μοτοσικλέτα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Η Ευτυχία ξεψύχησε λίγα μόλις μέτρα μακριά από το σπίτι της – VIDEO

To τελευταίο αντίο στην Ευτυχία Κλεομένη και η επιθυμία της μητέρας της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λεμεσό – 30χρονη γυναίκα το θύμα της ασφάλτου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top