ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρό 7χρονο αγοράκι σε τροχαίο

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρό 7χρονο αγοράκι σε τροχαίο

Με αίμα βάφτηκε για μία ακόμη φορά η άσφαλτος στην Κρήτη, με νεότερο θύμα ένα αγοράκι μόλις 7 χρόνων! Το παιδάκι τραυματίστηκε βαρύτατα σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας 15/5 στον δρόμο ανάμεσα στις Βασιλειές και τις Αρχάνες Ηρακλείου

Από την πρώτη στιγμή κινητοποιήθηκε το ΕΚΑΒ διασώστες και γιατρός του οποίου έσπευσαν στο σημείο του δυστυχήματος με την κινητή μονάδα. Θα πρέπει να σημειωθεί, πώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του παιδιού σε κατάσταση νευρικού κλονισμού, προσπάθησε να μεταφέρει ο ίδιος με δικά του μέσα το παιδάκι στο νοσοκομείο και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ τον εντόπισε καθ’ οδόν.

Το άτυχο αγοράκι, αρχικά διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου. Δυστυχώς όμως, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί, ο οργανισμός του δεν άντεξε τα βαριά τραύματά του με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί. Πιθανότερο ωστόσο θεωρείται ο οδηγός του ΙΧ που ενεπλάκη στο τροχαίο να έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο έπεσε σε χαντάκι. Στο όχημα επέβαινε και το παιδάκι που τραυματίστηκε.

 

Από Cretapost.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top