ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν δείτε μεγάλη αστυνομική δύναμη στους δρόμους μην ανησυχήσετε

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν δείτε μεγάλη αστυνομική δύναμη στους δρόμους μην ανησυχήσετε

Στους δρόμους ήταν την Πέμπτη 18/5, αρκετή Αστυνομία, κάτι που προκάλεσε ανησυχία στο κοινό.

Συγκεκριμένα, από το πρωί της Πέμπτης 18/5, αρκετή Αστυνομική δύναμη, βρισκόταν στους δρόμους της Κύπρου, αλλά κυρίως της Λευκωσίας, και πολλοί ήταν οι πολίτες, που αφού δεν γνώριζαν τι συμβαίνει, ανησύχησαν.

Ωστόσο, προς καθησύχασή του κοινού, να ενημερώσουμε ότι, η Αστυνομία βρισκόταν στους δρόμους, λόγω των επισκέψεων του Ιταλού Υφυπουργού Εξωτερικών, του Υπουργού Εξωτερικών Ελλάδας Νίκος Κοτζιάς κ.α., στο νησί για συνομιλίες με τον ΠτΔ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.