LIFESTYLE

Η εισήγηση του Τούρκου παίκτη μας άφησε άναυδους! Δίστασε... αλλά δέχτηκε ο Acun! VIDEO

Η εισήγηση του Τούρκου παίκτη μας άφησε άναυδους! Δίστασε... αλλά δέχτηκε ο Acun! VIDEO

Όπως είπε ο Τούρκος παραγωγός, τόσα χρόνια που κάνει Survivor, πρώτη φορά κάνει τέτοια παραχώρηση.

Ο Acun Ilicali παρουσίασε τον αγώνα του Survivor ανάμεσα σε Τουρκία και Ελλάδα, ως έναν αγώνα φιλίας. Και σε αυτόν τον αγώνα φιλίας τα έπαθλα είναι πολλά και πολύ μεγάλα!

Αν κερδίσουν οι Έλληνες, μετά το Survivor όλη η ομάδα θα πάει διακοπές στο Bodrum (Αλικαρνασσός) και αν κερδίσουν οι Τούρκοι μια εβδομάδα στη Μύκονο.

Η νικήτρια ομάδα θα μπορέσει ακόμα να το γιορτάσει με τον Φαίδωνα, τον καλλιτέχνη που κλήθηκε για να ψυχαγωγήσει τους παίκτες του Survivor μετά την ολοκλήρωση των αγώνων. Φυσικά το φαγητό δεν θα έλειπε από τη νίκη. Αφού όπως ανακοίνωσε ο Acun Ilicali, οι νικητές θα μπορούσαν να απολαύσουν ένα τραπέζι με φαγητά που είναι κοινά και στις δύο χώρες. Δηλαδή, γύρος, κεφτέδες, ιμάμ μπαϊλντί, ντολμάδες, κεμπάπ, μουσακάς, πιλάφι, τζατζίκι και μπακλαβάς.

Ο Ιλχάν από την ομάδα των Τούρκων στο Survivor είπε πως η φιλία θα πρέπει να νικήσει ανεξάρτητα από την έκβαση των αγωνισμάτων για αυτό και πρότεινε το έπαθλο του φαγητού να το κερδίσουν και οι δύο ομάδες, ώστε να δειπνήσουν μαζί. Φυσικά οι Έλληνες παίκτες χειροκρότησαν την πρόταση του και έπειτα από πιέσεις ο Acun Ilicali δέχτηκε την πρόταση τους και έτσι είτε κερδίσουν, είτε χάσουν, θα φάνε όλοι μαζί!

«Πρώτη φορά στην ιστορία του Survivor δίνουμε έπαθλο και στις δύο ομάδες. Συγκεκριμένα και στις τέσσερις» σημείωσε ο Τούρκος παραγωγός.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Πασαλιμάνι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top