ΠΑΦΟΣ: Καταδικάστηκε 22χρονος για το θάνατο του 18χρονου Αντρέα Αρέστη σε δυστύχημα

ΠΑΦΟΣ: Καταδικάστηκε 22χρονος για το θάνατο του 18χρονου Αντρέα Αρέστη σε δυστύχημα

Τέσσερα χρόνια μετά το τραγικό συμβάν και το θάνατο του 18χρονου τότε Αντρέα Αρέστη σε θανατηφόρο δυστύχημα επιβλήθηκε ποινή στον οδηγό του οχήματος

Σε ποινή φυλάκισης εννέα μηνών καταδίκασε την Παρασκευή 19/5 το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, 22χρονο, αφού τον βρήκε ένοχο σε σχέση με υπόθεση πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης οδήγησης. 

Να θυμίσουμε ότι το τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη τα ξημερώματα της 10ης Μαΐου 2013 στην Πάφο, έχασε τη ζωή του ο Ανδρέας Αρέστη, 18 ετών από την Πάφο.

Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 4.45π.μ., όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 18χρονος κάτοικος Πάφου, έχοντας ως συνεπιβάτη τον Αρέστη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του και ανατράπηκε.    

 Οι δύο 18χρονοι είχαν μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του Αρέστη, ο οποίος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας και είχε καταπλακωθεί απο το όχημα το οποίο οδηγούσε ο φίλος του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Παρά το γεγονός ότι οι σχέσεις ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ έχουν φτάσει σε άλλα επίπεδο, τα καλύτερα στις διμερείς σχέσεις έπονται, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.