Στο πηδάλιο της Ελληνικής Τράπεζας ο Ευριπίδης Πολυκάρπου – Διορίστηκε προσωρινός πρόεδρος

Στο πηδάλιο της Ελληνικής Τράπεζας ο Ευριπίδης Πολυκάρπου – Διορίστηκε προσωρινός πρόεδρος

Προσωρινός πρόεδρος της Ελληνικής Τράπεζας διορίστηκε από το διοικητικό συμβούλιο ο Ευριπίδης Πολυκάρπου.

Μετά την αποχώρηση της Ειρένας Γεωργιάδου από την προεδρία της Ελληνικής Τράπεζας την Τετάρτη 24/5, τα ηνία της Τράπεζας ανέλαβε ο Ευριπίδης Πολυκάρπου.

Η κυρία Γεωργιάδου αποφάσισε να μην επαναδιεκδικήσει την προεδρία της Ελληνικής, με τον κύριο Πολυκάρπου να διορίζεται προσωρινός πρόεδρος της Τράπεζας. 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ιστορικό ορόσημο στις σχέσεις Κύπρου-Λιβάνου η υπογραφή Συμφωνίας για Οριοθέτηση της ΑΟΖ

ΠτΔ: Ιστορικό ορόσημο στις σχέσεις Κύπρου-Λιβάνου η υπογραφή Συμφωνίας για Οριοθέτηση της ΑΟΖ

Ιστορικό ορόσημο στρατηγικής σημασίας χαρακτηρίστηκε η σημερινή υπογραφή της Συμφωνίας Οριοθέτησης της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) μεταξύ της Κύπρου και του Λιβάνου, το οποίο επισφραγίζει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο το επίπεδο των σχέσεων των δύο χωρών, ενώ παράλληλα σημειώθηκε ότι οι δύο χώρες απευθύνθηκαν σήμερα από κοινού στην Παγκόσμια Τράπεζα για μελέτη βιωσιμότητας αναφορικά με τη δημιουργία έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου-Λιβάνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE