ΚΟΣΜΟΣ

Σάφι Ρούσσου: Η συγκλονιστική μαρτυρία του ανθρώπου που κράτησε στην αγκαλιά του το 8χρονο αγγελούδι λίγο πριν ξεψυχήσει – «Φώναζε, μαμά» - ΦΩΤΟ

Σάφι Ρούσσου: Η συγκλονιστική μαρτυρία του ανθρώπου που κράτησε στην αγκαλιά του το 8χρονο αγγελούδι λίγο πριν ξεψυχήσει – «Φώναζε, μαμά» - ΦΩΤΟ

Ο άνθρωπος που κράτησε στην αγκαλιά την 8χρονη Σάφι Ρόουζ Ρούσσου, κυπριακής καταγωγής μετά την τρομοκρατική επίθεση στην Αρένα του Μάντσεστερ, μίλησε με δάκρυα στην αγγλική εφημερίδα «The Sun».

Επιμέλεια: Τάσος Χριστοδούλου

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 43χρονος Paul Reid, οδηγός φορτηγού που βρέθηκε στη σκηνή του τρομοκρατικού κτυπήματος κράτησε στην αγκαλιά του το κοριτσάκι και περίμενε για βοήθεια μέσα στο μακελειό του «Manchester Arena».

Ο ίδιος προσπάθησε να της δώσει θάρρος και να την καθησυχάσει λέγοντας της πως «όλα θα πάνε καλά». «Ήταν ένα μικρό κορίτσι το οποίο ξεψυχούσε και το μόνο που ήθελε ήταν την μαμά της. Ήταν κάτι τραγικό», δήλωσε με δάκρυα, στην εφημερίδα.

Ο Paul Reid δήλωσε ότι είχε καταλάβει από την πρώτη στιγμή ότι επρόκειτο για τρομοκρατική επίθεση και προσπάθησε να εντοπίσει τον τρομοκράτη.

Αντ΄ αυτού όμως βρήκε τον εαυτό του να παρηγορεί τα θύματα που βρίσκονταν τραυματισμένα στο έδαφος συμπεριλαμβανομένου και της μικρής Σάφι την οποία τύλιξε με το παλτό του και την έβαλε σε ένα αυτοσχέδιο φορείο.

Την επόμενη μέρα ο άνθρωπος που προσπάθησε να σώσει την μικρή Σάφι άνοιξε τις εφημερίδες και είδε ότι το 8χρονο αγγελούδι είχε ξεψυχήσει στο Νοσοκομείο μετά από τα σοβαρά τραύματα της.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top