LIFESTYLE

Φταίει η Αριστοτέλους που η Μίνα στην πρώτη της συνέντευξη ποζάρει με μαγιό; VIDEO

Φταίει η Αριστοτέλους που η Μίνα στην πρώτη της συνέντευξη ποζάρει με μαγιό; VIDEO

Για να ακριβολογούμε, οι φαν του Παντελίδη εξοργίστηκαν με το θέαμα των φωτογραφιών, όπου η συνεπιβάτιδα του στο μοιραίο τροχαίο ποζάρει σαν σταρ... για να μιλήσει πρώτη φορά για ένα τόσο τραγικό γεγονός.

Ελλαδικό site επέλεξε να ασχοληθεί με το σχολιασμό της ενδυματολογικής επιλογής της Μίνας Αρναούτη από την εκπομπή της  Χριστιάνας Αριστοτέλους και της ομάδα της, κάτι που κράτησε πολύ λίγο, μιας και η εν λόγω εκπομπή ουσιαστικά καταπιάστηκε με την πρώτη συνέντευξη της συνεπιβάτιδος του τραγουδιστή στο τροχαίο που του αφαίρεσε την ζωή. 

Ο χαρακτηρισμός «αντιφατικό» της Κύπριας παρουσιάστριας, με αφορμή την φωτογράφιση της Μίνας Αρναούτη με μαγιό στην πρώτη της συνέντευξη μετά το τραγικό τροχαίο που στοίχισε την ζωή του τραγουδιστή δεν είναι κάτι που δεν ξανακούσαμε, μιας και είναι ομολογουμένως αντιφατικό.

Στα social media πολλοί σχολίασαν πώς είναι δυνατόν η εξιστόριση τόσο τραγικών γεγονότων να συνοδεύεται με μια extra lifestyle φωτογράφιση, την οποία μεταξύ μας θα έκανε άνετα η Ειρήνη Παπαδοπούλου βγαίνοντας από το Survivor ή η Ελεονώρα Μελέτη για να λανσάρει τη νέα της σειρά μαγιό.

Συγκεκριμένα το newspistol.gr έγραψε:

Την καρδία της άνοιξε η Μίνα Αρναούτη σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη μιλώντας για τον Παντελή Παντελίδη, τη Φρόσω, τις τελευταίες ώρες στη λέσχη πριν το μοιραίο τροχαίο και τον πόλεμο που κύρηξε εναντίον της η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή.

Για πρώτη φορά η Μίνα Αρναούτη μίλησε σε γνωστό ελλαδικό site για το μοιραίο βράδυ της 18ης Φεβρουαρίου του 2015 που συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα και στιγμάτισε την ίδια αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για το τροχαίο δυστύχημα όπου ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του.

Το θέμα παρουσίασε η εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα”, στον Alpha Κύπρου, όπου μεταξύ άλλων το πάνελ της Χριστιάνας Αριστοτέλους εξέφρασε έντονα τη δυσαρέσκειά του για τις στιλιστικές επιλογές στη φωτογράφιση της Μίνας Αρναούτη που συνόδευε τη συνέντευξη.

Φωτογραφία της Anastasia Kakoutsi.

Πάρτε μια γεύση από τα όσα λέχθηκαν στην εκπομπή του Alpha Κύπρου «Με αγάπη Χριστιάνα»: 

Διαβάστε επίσης: Το ζήσαμε κι αυτό! Η Μίνα Αρναούτη φωτογραφίζεται με μαγιό για περιοδικό! ΦΩΤΟ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

Μείωση επιτοκίων: Ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» - Ποιες οι σκέψεις της ΕΚΤ και τα σενάρια – Όσα αναφέρει οικονομολόγος στο «Τ»

Έμπλεξε 23χρονος: Συνελήφθη για οπλοφορία - Στα χέρια της Αστυνομίας και ανήλικος

Ετοιμαστείτε για «καυτές» μέρες: Πότε έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

«Θα στείλω όταν φτάσω» - Συγκινεί το νέο τραγούδι για τα Τέμπη



Έντονη αντίδραση της Αρχής κατά της Διαφθοράς για Κατσουνωτό - «Έδειξε ανυπακοή σε πρόνοιες της νομοθεσίας»

Έντονη αντίδραση της Αρχής κατά της Διαφθοράς για Κατσουνωτό - «Έδειξε ανυπακοή σε πρόνοιες της νομοθεσίας»

Στην απόφαση για τη μη άσκηση ποινικής δίωξης στον Μιχάλη Κατσουνωτού προχώρησε η Νομική Υπηρεσία, προκαλώντας την αντίδραση Αρχής κατά της Διαφθοράς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top