ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεταφέρω κάποιες ιδέες στον Ακιντζί, δήλωσε ο 'Ειντε

Μεταφέρω κάποιες ιδέες στον Ακιντζί, δήλωσε ο 'Ειντε

Ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο `Εσπεν Μπαρθ `Ειντε δήλωσε πως μεταφέρει στον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί κάποιες ιδέες που τέθηκαν κατά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη την Πέμπτη 25/5

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, πριν αναχωρήσει για τη συνάντησή του με τον κ. Ακιντζί, ο κ. `Ειντε σημείωσε πως "θα χρειαστεί περισσότερη δουλειά", και πως το πήγαινε-έλα του θα συνεχιστεί για ορισμένο ακόμη χρόνο, ίσως και αργότερα σήμερα, ίσως μέχρι αύριο. "Δεν είναι αδύνατο αλλά υπάρχει ακόμη δουλειά να γίνει", ανέφερε.

"Δεν είναι εύκολο γιατί ο διάβολος βρίσκεται στις λεπτομέρειες και οι λεπτομέρειες μετρούν πολύ και για τις δυο πλευρές", επεσήμανε.

Ο κ. `Ειντε είπε ακόμη πως δεν υπάρχει διαφωνία στο ότι πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στο κεφάλαιο που έχει συζητηθεί λιγότερο, που είναι το κεφάλαιο της ασφάλειας και των εγγυήσεων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top