Αμερικανική εταιρεία ελικοπτέρων έρχεται στην Κύπρο! – Θα μεταφέρει προσωπικό στις πλατφόρμες – Συμφωνία Πολιτικής Αεροπορίας

Αμερικανική εταιρεία ελικοπτέρων έρχεται στην Κύπρο! – Θα μεταφέρει προσωπικό στις πλατφόρμες – Συμφωνία Πολιτικής Αεροπορίας

Αίτηση για πτήσεις στην Κύπρο με τον στόλο ελικοπτέρων της, έκανε ο αμερικανικός κολοσσός στον τομέα της, Ρhihelico (PHI).

Του Μιχάλη Μενελάου

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στο BusinessNews, o αρμόδιος Τομεάρχης του Τμήματος Πολιτικής Αεροπορίας Κύπρου κύριος Ανδρέας Πασπαλίδης, η αμερικανική εταιρεία έκανε αίτηση για άδεια αερομεταφορέα στην Κύπρο, ούτως ώστε να εξυπηρετεί τις πλατφόρμες εξόρυξης φυσικού αερίου στην αποκλειστική οικονομική ζώνη της Κυπριακής Δημοκρατίας. 

Απώτερος στόχος της ΡΗΙ είναι να καταστήσει την Κύπρο κέντρο της βάσης της που θέλει να δημιουργήσει στην Ευρώπη. 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η πρώτη αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η πρώτη αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

Η παραίτηση του Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου κ. Χαράλαμπου Χαραλάμπους είναι πράξη αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, καλώντας όλες τις αρμόδιες Αρχές του κράτους να αξιοποιήσουν όλα τα εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους για πλήρη διερεύνηση της υπόθεση αναφορικά με το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE