ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρηνεί ο κόσμος του αθλητισμού τον θάνατο του Ανδρέα Γεωργιάδη – «Αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στον τόπο μας » - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Θρηνεί ο κόσμος του αθλητισμού τον θάνατο του Ανδρέα Γεωργιάδη – «Αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στον τόπο μας » - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο αδόκητος θάνατος Ανδρέα Γεωργιάδη αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στον τόπο μας αναφέρει ο ΚΟΑ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, με το άγγελμα του θανάτου, του πρώην μέλους του Δ.Σ. του Οργανισμού Ανδρέα Γεωργιάδη, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους λοιπούς συγγενείς του.

Σε ανακοίνωση του, ο ΚΟΑ αναφέρει ότι αναμφίβολα ο αδόκητος θάνατος του Ανδρέα Γεωργιάδη αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στον τόπο μας, τον οποίο υπηρέτησε με συνέπεια και ανιδιοτέλεια.
 
«Η προσφορά του σε όλους τους τομείς του κυπριακού αθλητισμού είναι καθολικά αποδεκτή. Ο αείμνηστος Ανδρέας Γεωργιάδης διετέλεσε για μια τριετία μέλος  του Δ.Σ. του ΚΟΑ (2006 – 2009), ενώ από διάφορα αθλητικά πόστα που κατείχε, ήταν και από τους πρωτεργάτες για την καθιέρωση προγραμμάτων και σχεδιασμών του ΚΟΑ, από της ίδρυσης του Οργανισμού το 1969», προσθέτει.
 
Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του ΚΟΑ θα παραστεί στην κηδεία, θα συλλυπηθεί την οικογένεια του, ενώ οι σημαίες στα κτίρια του Οργανισμού  θα κυματίζουν μεσίστιες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Έφυγε για την αιώνια ζωή! Μάθαμε πολλά από σένα…»

Πένθος! Δεν τον ξεχνάνε ομάδες και όχι μόνο (photo)

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top