ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θλίψη για το θάνατο του λοχία τους εκφράζουν οι Βρετανικές Βάσεις – «Πάντα θα τον θυμάμαι ως το λοχία με την μεγάλη καρδιά»

Θλίψη για το θάνατο του λοχία τους εκφράζουν οι Βρετανικές Βάσεις – «Πάντα θα τον θυμάμαι ως το λοχία με την μεγάλη καρδιά»

Στο πένθος οι Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο για τον χαμό του λοχία Κώστα Κωνσταντίνου.

Τη βαθύτατη θλίψη της εκφράζει η Διοίκηση των Βρετανικών Βάσεων για το θάνατο του 50χρονου λοχία της αστυνομίας των Βάσεων Δεκέλειας, Κώστα Κωνσταντίνου, ο οποίος εντοπίστηκε την Τρίτη 23/5 σε φλεγόμενο όχημα, στο Δασάκι Άχνας και απεβίωσε τα ξημερώματα της Παρασκευής 26/5 στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
 
Με ανακοίνωση τους, οι ΒΒ αναφέρουν πως ο λοχίας Κωνσταντίνου εργαζόταν από το 1989 στην αστυνομία των Βάσεων και κυρίως στις Βάσεις Δεκέλειας, διαδραματίζοντας ζωτικό ρόλο στη διατήρηση και σφυρηλάτηση των ισχυρών δεσμών μεταξύ των Βάσεων και των κοινοτήτων της περιοχής.

«Το φιλικό του πρόσωπο, το ζεστό του χαμόγελο, το χιούμορ και η αληθινή έγνοια που είχε για τους άλλους, τον έκαναν από τους πιο δημοφιλείς και αξιοσέβαστους αστυνομικούς μεταξύ των συναδέλφων του και της τοπικής κοινότητας», προστίθεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΟΧΙΑΣ ΒΑΣΕΩΝ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ: «Τι δήλωσε Βρετανός που τον γνώριζε – «Αν είναι για τον λοχία Κώστα, είναι τραγικό...» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Εξέπνευσε ο Ελληνοκύπριος λοχίας των Βρετανικών Βάσεων

ΛΟΧΙΑΣ ΒΑΣΕΩΝ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ: «Φορτωνόταν σακούλια με πατάτες και τα έπαιρνε σε άπορους» δηλώνει ο Τζ. Αγγελίδης
 
Υπογραμμίζεται, παράλληλα, πως για πολλά χρόνια στήριζε κοινωφελείς πρωτοβουλίες και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και αποτελούσε την κινητήρια δύναμη πίσω από το πρόγραμμα σίτισης, βοηθώντας εκατοντάδες οικογένειες εντός της δικαιοδοσίας των Βάσεων Δεκέλειας, ενώ διετέλεσε πρόεδρος της Επαρχιακής Επιτροπής Λάρνακας, του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Αρχηγός Αστυνομίας των ΒΒ, Chris Eyre, δήλωσε πως «το 2015 το περιοδικό Daxi (αγγλικό περιοδικό που εκδίδεται στις περιοχές Λάρνακα - Αμμοχώστου) απένειμε στον λοχία Κωνσταντίνου το βραβείο Big Heart (μεγάλη καρδιά) για το εξαίρετο φιλανθρωπικό του έργο στην Κύπρο».

«Πάντα έτσι θα τον θυμάμαι, ως το λοχία με την μεγάλη καρδιά», προσθέτει ο Αρχηγός της Αστυνομίας των Βάσεων.
 
Ο Κωνσταντίνου αφήνει πίσω του σύζυγο και δυο ενήλικα παιδιά, συνεχίζει η ανακοίνωση και καταλήγει ότι "οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι μαζί τους σε αυτές τις δύσκολες ώρες και καλούνται τα Μέσα Ενημέρωσης να σεβαστούν την απώλεια που βιώνει η οικογένεια ".
 

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top