LIFESTYLE

Survivor: Παίκτης των «Διασήμων» πάσχει από ψωρίαση - Δύσκολες ώρες γι' αυτόν στο παιχνίδι – VIDEO

Survivor: Παίκτης των «Διασήμων» πάσχει από ψωρίαση - Δύσκολες ώρες γι' αυτόν στο παιχνίδι – VIDEO

Η άγνωστη, για πολλούς, ιστορία του παίκτη, την οποία παραδέχτηκε ο ίδιος δημοσίως, πριν μερικά χρόνια…

Ο λόγος για τον Γιώργο Χρανιώτη, για τον οποίον λίγοι είναι αυτοί που γνώριζαν την ασθένεια που ταλαιπωρεί τον ηθοποιό.

Ο Γιώργος Χρανιώτης στο παρελθόν είχε παραδεχθεί ότι πάσχει από  ψωρίαση. Μία αυτοάνοση ασθένεια που δεν είναι μεταδοτική. Υπάρχουν πολλές θεωρίες σχετικά με τα αίτια των αυτοάνοσων νοσημάτων όπως, ιοί, βακτήρια, τοξίνες, ψυχοσωματικά αίτια, διατροφικοί και περιβαλλοντικοί παράγοντες, ελαττωματικά γονίδια και αυξημένη αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος απέναντι σε φυσιολογικά ερεθίσματα.

Πολλοί άνθρωποι πάσχουν από την συγκεκριμένη αυτοάνοση ασθένεια και το δέρμα απαιτείται να είναι καθαρό και χρειάζεται συνεχή περιποίηση.

Όπως καταλαβαίνετε, ο «Χραν» περνά δύσκολες στιγμές στο παιχνίδι επιβίωσης, καθώς το άγχος, το οποίο είναι η βασική αιτία της ψωρίασης, δεν το βοηθάει καθόλου, όπως και το γεγονός ότι δεν έχει την δυνατότητα να πλένει το δέρμα του όσο χρειάζεται.

Ο Γιώργος Χρανιώτης, ωστόσο, δεν το έχει βάλει κάτω ούτε έχει αφήσει στιγμή να φανεί στις κάμερες κάτι τέτοιο. Αγωνίζεται κανονικά για την ομάδα του και δίνει τον καλύτερο εαυτό του για να πάρει όλες τις νίκες!

Σε παλαιότερη συνέντευξη του είχε μιλήσει ανοιχτά για την ψωρίαση λέγοντας: «Δεν νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα γενναίο από μέρους μου γιατί πάντα σκέφτομαι ότι υπάρχουν άτομα που έχουν κάνει outing για το AIDS, τον καρκίνο. Το ότι βγήκα και είπα ότι έχω ψωρίαση, μου φαίνεται, ξέρεις… Θέλω να πω ότι δεν είναι από τις περιπτώσεις που αισθάνθηκα ότι ήμουνα ιδιαίτερα γενναίος ή οτιδήποτε, με έναν τρόπο κιόλας ίσως να ήθελα να το ξορκίσω. Παρόλο που θεωρώ ότι η ψωρίαση μάλλον καλό μου έχει κάνει στη ζωή μου. Με έχει βοηθήσει να ζω με έναν τρόπο διαφορετικό. Διαφορετικά θα έπινα περισσότερο, θα έτρωγα αλλιώς»

Ενώ πιο κάτω παρουσιάζεται βίντεο από μια άλλη συνέντευξή του στην οποία μιλά για την ασθένεια

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top