Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία
Νεκρός είναι ο διανομέας φαγητού που παρασύρθηκε από όχημα μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα στη Λεμεσό το βράδυ της Παρασκευής.
Η εφημερίδα χαρακτηρίζει «απελπιστική» την κατάσταση στη χώρα, η οποία όπως σημειώνει αντιμετωπίζει «πρόβλημα αριστερής τρομοκρατίας».
«Η Ελλάδα παλεύει εδώ και μεγάλο διάστημα με μια βίαιη ακροαριστερή και αναρχική σκηνή», αναφέρει το άρθρο και προσθέτει ότι «η επιρροή ακραίων κομμάτων έχει αυξηθεί και ο τραχύς τόνος στην πολιτική έχει ενταθεί».
Όπως τονίζει «η χώρα συζητά τώρα σχετικά με τη στάση απέναντι στη βία και τον κίνδυνο της αριστερής τρομοκρατίας» και σημειώνει ότι η οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς θεωρείται ύποπτη για την επίθεση εναντίον του πρώην πρωθυπουργού, Λ. Παπαδήμου.
Τέλος η Suddeutsche Zeitung χαρακτηρίζει «προσβλητική» την ανάρτηση του γενικού γραμματέα της ΕΣΗΕΑ, Γ. Φιλιππάκη στο Facebook, με την οποία έδειξε να επικροτεί την επίθεση εναντίον του κ. Παπαδήμου.
Από Star.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις