Τροχαίο στην Πάφο: Γυναίκα οδηγός πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με άλλο όχημα

Τροχαίο στην Πάφο: Γυναίκα οδηγός πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με άλλο όχημα

Δύο πρόσωπα τραυματίστηκαν σε τροχαίο ατύχημα, που σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης 31/5 στο δρόμο Στρουμπιού – Πολεμίου με κατεύθυνση το Πολέμι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γυναίκα επισκέπτρια από τη Γερμανία ενώ οδηγούσε όχημα ενοικιάσεως στο δρόμο Στρουμπιού –Πολεμίου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με εξ αντιθέτου ερχόμενο όχημα, που οδηγείτο από γυναίκα από το Πολέμι.

Μέλη των αστυνομικών σταθμών Στρουμπιού και Πόλης Χρυσοχούς μετέβησαν στη σκηνή  μαζί με τον υπεύθυνο σταθμών υπαίθρου. 

Οι  οδηγοί μετέβησαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου σύμφωνα με τους επί καθήκοντι ιατρούς έχουν υποστεί μικροτραυματισμούς. 

Από το ατύχημα προκλήθηκαν ζημιές και στα δύο οχήματα.

Τα αίτια της πρόκλησης του ατυχήματος διερευνώνται.

 

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Σε μια προσπάθεια να προχωρήσει η συζήτηση για τα ΜΟΕ, όπως αποφασίστηκε στη διάσκεψη της Γενεύης, τον περασμένο Μάρτιο, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, συναντάται σήμερα στις 11 το πρωί, με τον Ερσίν Τατάρ, στο γραφείο του Ειδικού Συμβούλου του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE