Σαν αναδυόμενη Αφροδίτη η ταλαντούχα Κύπρια! Πώς να μην τρελαθεί ο γοητευτικός Έλληνας; ΦΩΤΟ

Σαν αναδυόμενη Αφροδίτη η ταλαντούχα Κύπρια! Πώς να μην τρελαθεί ο γοητευτικός Έλληνας; ΦΩΤΟ

Η συμπατριώτισσά μας βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να καλωσορίσει το καλοκαίρι...

Δεν γνωρίζουμε αν ξεκίνησε τις διακοπές της η Κλέλια Μενελάου. Εκείνο που βλέπουμε έιναι ότι καλωσόρισε τον Ιούνιο με άκρως καλοκαιρινές φωτογραφίες από τα ελληνικά νησιά.

Οι φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media μοιράζουν εγκεφαλικά μιας και η Κύπρια χορεύτρια της Λυρικής σκηνής έχει κορμί λαμπάδα, με τέλειες αναλογίες. 

Πώς να μην δηλώνει ο Παναγιώτης Μπουγιούρης σε παλαιότερη του συνέντευξη: «Δικαίως είναι το νησί της Αφροδίτης για τον μικρό πληθυσμό που έχει το νησί βγάζει πολύ ωραίους ανθρώπους... Η Κλέλια είναι η Αφροδίτη μου, το ομολογώ»!

 Φωτογραφία της Klelia Menelaou.

Αποτέλεσμα εικόνας για κλέλια και μπουγιούρης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.