ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έκλεψε τις εντυπώσεις το πρώτο σεμινάριο της «World News Media» με την CYTA - Τεράστιο το ενδιαφέρον από κόσμο και επιχειρήσεις - ΦΩΤΟ&VIDEO

Έκλεψε τις εντυπώσεις το πρώτο σεμινάριο της «World News Media» με την CYTA - Τεράστιο το ενδιαφέρον από κόσμο και επιχειρήσεις - ΦΩΤΟ&VIDEO

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Ιουνίου στα Κεντρικά Γραφεία της CYTA σεμινάριο με θέμα «Programmic, Mobile, video and native advertising – The new challenges in digital advertising».

Το σεμινάριο αγκαλιάστηκε από πάρα πολύ κόσμο ανάμεσά τους στελέχη διαφημιστικών γραφείων της Κύπρου, μέλη μεγάλων εταιρειών αλλά και οργανισμών που εδρεύουν ή και δραστηριοποιούνται στο νησί.

Διοργανωτές του σεμιναρίου, που έγινε υπό την αιγίδα και συνεργασία του Ινστιτούτου Επικοινωνίας της Αθήνας, ήταν ο όμιλος «World News Media» και η Cytamobile Vodafone. Χορηγός μεταφορών του σεμιναρίου ήταν η «Aegean».

Στην εναρκτήρια ομιλία του ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου World News Media, Ανδρέας Παυλίδης, παρουσίασε τον ανερχόμενο όμιλο διαδικτυακών μέσων ενημέρωσης στο νησί.

Ο όμιλος με ναυαρχίδα του την ιστοσελίδα ΤοThemaOnline διαθέτει ιστοσελίδες με ποικίλο περιεχόμενο που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και στα ενδιαφέροντα ολόκληρου του φάσματος της κοινωνίας.

Στον όμιλο ανήκουν επίσης οι ιστοσελίδες ThemaSports, BusinessNews, Μηχανή του Χρόνου Cyprus Edition, Lifenewscy, Socialista και MedNews.

Ομιλητές του σεμιναρίου ήταν οι Γιώργος Βαρέλογλου, Αντώνης Βεντούρης και Κωνσταντίνος Μάντζιαρης οι οποίοι παρουσίασαν και ανέλυσαν θέματα όπως «how digital reality changes the way brands interact with consumers», «programmatic advertising», «mobile advertising», «native advertising» και «measuring performance».

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ -  «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ - «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top