ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκινητικό: Αντί για στεφάνια στην κηδεία αποφάσισαν να γίνουν εισφορές στην μικρή Σταυριάνα – Γνωστή εταιρία ανέλαβε τη δωρεάν μεταφορά κουπονιών

Συγκινητικό: Αντί για στεφάνια στην κηδεία αποφάσισαν να γίνουν εισφορές στην μικρή Σταυριάνα – Γνωστή εταιρία ανέλαβε τη δωρεάν μεταφορά κουπονιών

Όταν μια κοινωνία αποφασίσει να λειτουργήσει συλλογικά με αίσθημα αλληλεγγύης και αγάπης προς το συνάνθρωπο τότε όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Η οικογένεια του Ηλία Παναγιώτου Μόχικα και τα επτά παιδιά του δεν έμειναν ασυγκίνητα από την ιστορία της μικρής Σταυριάνας η οποία πάσχει από δυο σπάνια σύνδρομα και χρειάζεται το ποσό των 50.000 ευρώ για να μεταβεί στο Ισραήλ για εγχείρηση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιατροσυμβούλιο στέλνει από τις Κεντρικές Φυλακές στο Μέλαθρον τον Νεοκλέους, αλλά «κόβει» την 7χρονη Σταύρη που χάνει αίμα

Στην κηδεία του λοιπόν που θα γίνει στις 4:00 το απόγευμα του Σαββάτου (3/6) στην Δεκέλεια αποφασίστηκε όπως αντί για στέφανα γίνουν εισφορές για την οικονομική ενίσχυση της 7χρονης κορούλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε: Εξασφαλίστηκε η άδεια για έρανο για την μικρή Σταυριάνα – Πρέπει να μεταβεί επειγόντως στο Ισραήλ για χειρουργική επέμβαση – ΕΓΓΡΑΦΑ

Μεγάλη όμως είναι και ευρύτερα η ανταπόκριση του κόσμου ο οποίος παρά τις δύσκολες οικονομικές εποχές δείχνει ότι ακόμη διακατέχεται από ευαισθησία και ανθρωπιά προστρέχοντας να αγοράσει τα κουπόνια ενίσχυσης  των 2, των 5 και των 10 ευρώ.

Σε αυτή την προσπάθεια αγάπης και υποστήριξης συνδράμει και η εταιρία μεταφορών «AcS Courier» η οποία ανέλαβε δωρεάν την μεταφορά των κουπονιών σε όλη την Κύπρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκινητική χειρονομια από τον ιδιοκτήτη και διευθυντή της εταιρείας P.A.S. Toys - Δώρισε 50 τεμάχια για την Σταύρη

Το ποσό ωστόσο δεν έχει μαζευτεί και εφυσυχασμός δεν πρέπει να υπάρξει έως ότου εξασφαλιστεί το μεγάλο αυτό ποσό που με την βοήθεια όλων μπορεί να γίνει πολύ μικρό.

Ως εκ τούτου, όσοι από εσάς θέλετε να στηρίξετε τον αγώνα της μικρής Σταυριάνας και της μητέρας της μπορείτε να στείλετε μήνυμα στη σελίδα «Help Stavriana - Βοήθεια για την μικρή μου Σταυριάνα»  γράφοντας όνομα, περιοχή, πόλη, τηλέφωνο, ποιο Acs Courier σας βολεύει για παραλαβή, πόσα κουπόνια και ποιας αξίας θέλετε να σας σταλούν ή επικοινωνήστε μέσω Facebook με τις Andri Tsavella τηλ 99448899 και Izabella Christou τηλ 97772764, (μητέρα της Σταυριάνας). 

Προσωπική εισφορά μπορείτε να κάνετε μέσω Paypal: https://www.paypal.me/helpstavri ή με κατάθεση στο λογαριασμό 4054 2398 (Περιφερειακή ΣΠΕ Λευκωσίας) ή μέσω Bank Transfer (Περιφερειακή ΣΠΕ Λευκωσίας)
IBAN: CY56 0070 6210 0000 0000 4054 2398
BIC: CCBKCY2N

Η 7χρονη Σταυριάνα που υποφέρει από δύο σπάνια σύνδρομα (Cornelia de Lange, Crohn's Disease) μεταβαίνει για εγχείρηση στο Ισραήλ στις 15 Ιουνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Οι γιατροί στο Ισραήλ κάνουν λόγο για ανάγκη άμεσης επέμβασης – Άλλα λένε στην Κύπρο – «Γιατί, θέλεις να την κάνεις όμορφη;»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top