ΚYΠΡΟΣ: Εικόνες ντροπής από παραλίες του νησιού - Ακόμη δεν μπήκε το καλοκαίρι… – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚYΠΡΟΣ: Εικόνες ντροπής από παραλίες του νησιού - Ακόμη δεν μπήκε το καλοκαίρι… – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με εικόνες που δεν τιμούν το νησί μας ξεκίνησε και επίσημα η καλοκαιρινή περίοδος.

Μπήκε και επίσημα το καλοκαίρι από την 1η Ιουνίου. Καλοκαίρι με τις βουτιές του και τις βόλτες σε πισίνες και θάλασσες.

Πολλοί είναι εκείνοι που εκμεταλλευτήκαν το τριήμερο του κατακλυσμού για τις πρώτες τους καλοκαιρινές βουτιές για το 2017.

Φεύγοντας όμως από τις παραλίες, πολλοί είναι και εκείνοι που έχουν το άσχημο συνήθειο να αφήνουν πίσω τους «δωράκια» για άλλους λουόμενους.

Παρόμοια δωράκια συνάντησε και φωτογράφησε χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η οποία με την σειρά της δημοσίευσε τις φωτογραφίες της ντροπής για να θίξει το εν λόγω ζήτημα.

Παραλίες γεμάτες με σκουπίδια που δεν τιμούν κανένα. Άτομα χωρίς καμία συνείδηση και «συνήθειο» να μαζεύουν τα σκουπίδια τους.  

Αυτές δυστυχώς είναι οι εικόνες που μένουν από τις εξορμήσεις πολλών στις παραλίες. 

Εικόνες οι οποίες πρέπει  να αλλάξουν, αν θέλουμε οι θάλασσές και οι παραλίες μας να είναι καθαρές.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Η τριμερής Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν και οι καθοριστικές κινήσεις της Ολγκίν - Μετριοπάθεια με «αστερίσκους»

Κυπριακό: Η τριμερής Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν και οι καθοριστικές κινήσεις της Ολγκίν - Μετριοπάθεια με «αστερίσκους»

Η πρόσφατη τριμερής συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, παρουσία της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, σηματοδοτεί μια φαινομενική ανάκαμψη του διαλόγου για το Κυπριακό. Ωστόσο, η εικόνα των δύο ηγετών στο ίδιο τραπέζι, αν και θετική επικοινωνιακά, κρύβει εντάσεις και στρατηγικές αμφισημίες που δύσκολα μπορούν να ξεπεραστούν χωρίς σαφείς δεσμεύσεις.