ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φωτογραφίες από τροχαίο που προκαλούν σοκ – Πώς γλίτωσαν οι δυο μοτοσικλετιστές

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φωτογραφίες από τροχαίο που προκαλούν σοκ – Πώς γλίτωσαν οι δυο μοτοσικλετιστές

Στην δημοσιότητα δίνονται μετά από δυο χρόνια φωτογραφίες από τροχαίο ατύχημα στο οποίο συγκρούστηκαν μοτοσικλετιστές με αυτοκίνητο.

Οι εθελοντές της Οδικής Ασφάλειας Τροχαίας Λεμεσού θέλοντας να στείλουν το δικό τους μνήμα στους μοτοσικλετιστές, δημοσιεύουν στο λογαριασμό τους στο Facebook, φωτογραφείς από τροχαίο φίλου και μέλους της EGOPHOBIA.

Μάλιστα κάνουν αναφορά πως  οι δυο μοτοσικλετιστές για να είναι σήμερα στη ζωή, φορούσαν κράνος και εξοπλισμό μοτοσικλετιστή.

Συγκεκριμένα η ανάρτηση αναφέρει:

«Καλησπέρα φίλοι μας από όλους εμάς από τη Λεμεσό. Απόψε με φωτογραφίες από Οδική Τροχαία σύγκρουση στην οποία ενεπλάκη φίλος μας και μέλος του EGOPHOBIA ο Στρατής στις 2 Μαρτίου 2015. Οδηγούσε την μοτοσικλέτα του έχοντας επιβάτη τον 12χρονο τότε αδελφοτεκνο του. Τους ανέκοψε την πορεία αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να συγκρουστούν. Φορούσαν κράνος και εξοπλισμό μοτοσικλετιστή. Το παιδί τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι υποβλήθηκε σε εγχείρηση του τοποθετήθηκε πλατίνα η οποία αφαιρέθηκε σε μεταγενέστερο στάδιο. Ο Στρατής τραυματίστηκε ελαφρότερα. Μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες μας την ωμή πραγματικότητα φίλοι μας. Υγιείς και δύο μια χαρά τώρα!!!! Προσοχή στο δρόμο φίλοι μας και σήμερα και αύριο και κάθε μέρα!!! Καλό βράδυ και καλή αύριο!!!»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top